Николета щяла да напуска Валери заради ниски доходи

0
Николета Лозанова

Фамозната Николета Лозанова е твърдо решена да постави на мястото му разхайтения си съпруг Валери Божинов, който в последните месеци не внесъл и стотинка в семейния бюджет. Красавицата била сериозно притеснена за бъдещето на семейството и след като повдигнала въпроса с парите, двамата стигнали до ужасяващ скандал.

Николета била толкова силно разстроена от безхаберието на безработния си съпруг, че раздрънкала за кавгата пред всичките си приятелки. Голяма част от тях обаче само се представяли за такива и за жълти стотинки продали новината за караницата на жълтата преса, като дори поукрасили нещата със своите гледни точки.

Валери май доста се надцени

Та според техните твърдения, вчера Николета повдигнала въпроса с кариерата на Валери. Самият той бил повече от изнервен заради неясното си положение и въпреки че се стараел да запази самообладание, в един момент избухнал и се разкрещял с пълно гърло. Той обвинил жена си, че с нейните мераци за светски живот за няколко месеца ще стопи парите, които е успял да задели от играта си в западни отбори.

На това Николета се противопоставила като заявила, че тя също е в състояние да изкарва пари. Доказателство за това били няколкото й платени участия в рекламни събития, които успяла да си уреди само два месеца след раждането. Скандалът приключил със заплаха, че ако Валери не се уреди да рита поне в някой български тим, ще бъде безмилостно напуснат от жадната за живот красавица.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iQ6r6ZAvv-w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *