Николета се оля! Купува тест за бременност пред камери

0

Николета голямаЧе целият живот на Николета е един театър и позиране, доказа тя  в собственото й предаване, когато имаше нахалството, или глупостта на направи шокиращата минирубрика „Един ден от живота на Николета Лозанова„, пише  HotArena.net.

Тя показа какво съдържа  прехвалената „трудоемка“ работа на плейметката – най-първо да се остави на опитни ръце в гримьорната заедно с репортерката си Лили. След което Джули да ги снима в поредния кадър за Фейсбук.

Следва обсъждане  коя от тях е попаднала за по-дълго и с повече материали в жълтата преса или пък коя е била пропусната за деня, която пък дълбоко я разстройва и до вечерта вече има поне две  противоречиви сензации за нея. Даже не бе пропуснато  видео с гафове на плеймейтката, която винаги си прави предаването на запис, за да не се претоварва с директно излъчване и най-важното да не стане супергаф в директен ефир.  Стана ясно, че от петте реплики, които тя трябва да произнесе, пита  една не  минава без лапсуси и се налага презапис.

За да бъде разчупен последния за годината епизод , зрителите се насладиха и как великата водеща отива до обикновена баничарница, купува си баничка за простосмъртни и лакомо я захапва, как после отива в аптека и си купува не хапче за глава, а тест за бременност.  Явно звучи по-женствено, но човек не може да не се запита за какво й е този тест, когато още от август с Валери са уж разделени, а тя е морален човек и няма любовник.

Защо е снимала точно това, когато шофьорът й ходи за банички и до аптеката, не е ясно.

Като връх на сладоледа следва вечеря с Николета Лозанова. При това коледна, при това записана доста преди празника. Гостите й оживено си хапват и говорят, а тя мълчи и се мъчи да гледа умно. И в края на краищата не става ясно тя домакиня на вечерята ли е или просто статист. Така минава един ден с Николета Лозанова. Ужас!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rLti0BzuaLs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *