Николета показа, че обича дъщеря си – татуира си името й

0

Николета Лозанова не оставя феновете си да скучаят. Тя за пореден път демонстрира  любовта си, но този път не към Валери Божинов, а към своята  дъщеричка Никол. Николета вече се сдоби и с татуировка, която декларира любовта й към бебето.

След като съвсем наскоро тя и Валери  се татуираха, взаимно изписвайки инициалите си, светската дама явно се е сетила, че има още един начин да демонстрира колко е любвеобилна и не може да демонстрира чувства само към Валери, а трябва да отдаде необходимата почит и на своето дете. За най-добър начин да покаже колко много си го обичка, тя лепна името му на рамото си.Е, не с големи букви, за да не пречи на евентуалните й прояви по фотосесиите.

Ако дете се обичаше и гледаше с татуировки, всички щяхме да се нашарим от главата до петите, написаха възмутени майки. Дразнещо и пошло е да знаем, че едно бебе расте без майка си и тя го вижда само за час, ако изобщо си е у дома и в същото време да парадира, че е най-любящата майка на света. Спри с тази показност, чувствата се усещат и се доказват, а не се пишат по тялото – написа друга майка. Не усещаш ли, че тези капризни приумици не ти правят добра реклама, а предизвикват обратен ефект? – попита пък мъж, който се грижи за три деца, заедно със съпругата си, но не е татуирал нито едно от имената им, защото се претрепва от работа да им осигури сносен живот. Оказа се, че идеята за изографисването не се е пръкнала в главата на Николета, а просто е открадната. Децата на Уитни Хюктън си татуираха името на майка си, за спомен след нейната смърт и в знак на обич, че ги е отгледала и им е дала майчината си любов. Николета побърза да копира жеста им две седмици по-късно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RpJGoBGUowc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *