Николета: Никога не бих спала с женкаря Валери Божинов

0

Тези думи плеймейтката ги казва уверено преди години, когато е спечелила своята титла, била е любовница на Ники Михайлов и е гадже на сина на сикаджията Стоил Славов – Жоро Главата.

Тя е преживяла вече любовта си към Михайлов и на въпроса дали би се хванала отново с футболист, казва следното: Никога повече не бих си легнала с някой от тях. Има няколко хубави на външен вид, но не струват. Имат си гаджета, а се захващат с други жени. Самата аз попаднах в такава ситуация и си взех урок. Никакви футболисти повече. Ходят по цял ден на тренировки, а вечер забиват по някоя от клубовете. Как да станеш гадже на такъв, който ще те прави за смях непрекъснато? Край! Приключих с футбола, там мъжете са с празни глави и не стават за сериозна връзка. Излагат себе си и приятелките си, като лъжат момичетата, за да ги свалят за няколко вечери. И ти си мислиш, че си тяхното момиче, но се оказва, че той си има друга, а теб само те е употребил. Направо ме отвращават. Като пример за най-големите женкари сред футболистите Николета казва имената на Ники Михайлов, Благой Иванов и Валери Божинов.

Когато дава това интервю, Николета няма как да погледне в бъдещето и да знае, че ще стане съпруга на един от тримата женкари и ще стане майка на детето му. От тримата изброени се оказа, че плеймейтката е била любовница на двамата, станала е съпруга на единия и засега е прескочила само Благой Иванов. В интервю съвсем наскоро мнението на Николета е различно. Съпругът й е добър съпруг и баща и страхотен човек. Остава да разберем дали и тя ще се прояви като страхотен човек. След бурното сексуално минало двамата са подложени на изпитание. Тя влиза във ВИП Брадър, а Валери остава отвън. И двамата имат силен сексуален апетит, а трябва да пазят въздържание. Дали ще могат? Зрителите вече правят облози, че щастливият брак на двамата може и да рухне, защото някой на някого ще изневери. Въпросът е кой ще е пръв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/n-1VHuA8QmM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *