Николета лудна от любов (уникална снимка)

0

Ники Ло поднесе най – хубавия подарък за рождения ден на Валери Божинов

Край на спекулациите! Николета Лозанова за пореден път доказа, че наистина обича Валери и за нищо на света няма да го замени с друг. Навръх рождения му ден тя поднесе най – хубавия подарък на света: уверение във вечна обич, респект и щастливата усмивка на малката им дъщеричка Никол.

николета лозанова фейсбук

„Happy Birthday, на най-прекрасния татко и съпруг! Благодарим ти от сърце, че си до нас и ни правиш безкрайно щастливи всеки ден, час и секунда! Ние, твоите принцеси безгранично много те обичаме и вярваме, че ще ни посветиш красиви моменти и спиращи дъха голове! Докажи им, че само играеш с номер 10, но „0“-та е излишна, защото си номер 1”

Припомняме, че вчера Николета за пореден път взриви социалната мрежа, като засвидетелства любовта си към Валери по случай празника на влюбените Свети Валентин. В посланието си тя открито заяви, че благодарение на Божинов е научила какво значи истинска любов и за нея всеки ден от годината е прекрасен, защото има до себе си любящ и отговорен съпруг.

Николета и Валери планират трета сватба

След като през миналото лято звездната двойка преживя труден момент и дори се разделиха за известно време, сега двамата са по – влюбени откогато и да било. Забравили краткотрайните забежки със случайни партньори – фантом и превъзмогнали опитите на злосторниците да сложат пръти в колелата на семейното щастие, Ники Ло и Божинов планират да се врекат един на друг за пореден път.

„Наистина, може би наистина трябваше да преминем през това изпитание, за да разберем, че не можем да живеем един без друг. Казано накратко, сега няма сила, която да е в състояние да ни раздели. Осъзнахме, че всеки допуска грешки в някоя част от своя живот, но все пак и ние сме обикновени хора, а не богове”, коментира преди време футболиста.

По всяка вероятност третата поредна сватба на Николета Лозанова и Валери Божинов ще се състои в някое от потайните райски кътчета на нашата планета. А на нас не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем вечно и безоблачно щастие, здраве и много успехи в кариерата.

http://www.youtube.com/watch?v=yi9lPF4jGCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *