Николета Лозанова родила на 18?

0

Съпругата на Валери Божинов Николета Лозанова, която е бременна от него и ще роди през април, криела бременност в тинейджърските си години, твърдели приятелки от Пловдив.

Плеймейтката, известна в социалните мрежи като Ни Ло, започнала любовния си живот преди да стане пълнолетна. Николета била постоянно бита от мутри. Тя често търсела авантюри по кръчми и дискотеки в Пловдив. Заради кокетническия си нрав момичето получавало шамари от гаджетата. Едно от нейните гаджета държало квартален бар. На раздяла с Николета той си взел всичко, та дори и мобилния й телефон, който й купил преди време, за да покаже своята любов. Ники узнала „благата вест“, когато била едва на 18 години. Николета научила, че ще става майка чак след третия месец.

След раждането на бебето Лозанова се подложила на скъпи процедури, за да възвърне своята фигура. Майката на Николета е една от най-успешните бизнес дами в Пловдив и за красавицата парите никога не са били проблем. След голата фотосесия през 2006 година Лозанова бързо си намира гадже футболист- Николай Михайлов. Връзката им била дълга и страстна, но хубавицата му била шута, за да скочи в леглото на по- богатия и авторитетен бизнесмен Жоро Главата. Той също не задържал Лозанова до себе си, защото хубавицата срещнала футболиста Валери Божинов.

В любовния списък на Николета Лозанова се нареждат много известни футболисти- Благо Георгиев и Димитър Бербатов. Красавицата става звезда не само заради външния си вид, а и заради интригите и скандалите в които се забърква. Най-голяма заслуга в звездния път на Николета има русенския Хю Хефнър- Жоро Неделчев. Именно той я открива- още руса „непорочна“, за момиче на месеца в „Плейбой“, а след това и показва пътя към титлата Мис Плеймейт. На него красавицата дължи славата си. Благодарение на неговите връзки тя се превръща от провинциална блондинка в една от най-желаните жени в България.

видео с Николета Лозанова! Виж видеото:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *