Николета Лозанова плаши без грим

2

Николета КНиколета Лозанова изплаши и без това малкия си брой фенове, когато се появиха нейни снимки без грим. Дамата със самочувствието на най-красивата и сек*апилна българка без макиаж е едно съвсем обикновено лице, прекалено бледо, мургаво и незабележимо, което ценителите на женската красота изобщо не биха погледнали.

Всъщност привлекателността на плейметката не е нищо друго освен боя и то много боя, шарени дрешки, дълбоко деколте и много, много силикон. Тя бе заснета от папараци как бърза към салон за красота да й залепят изкуствен маникюр. Рошава, небрежна и съвсем неглиже в спортни дрехи. Лозанова ще избеснее от снимката, защото е свикнала преди да излезе пред чужди погледи, поне няколко часа да нанася по лицето си дебели слоеве от всякаква козметика. Защото без козметиката е едно голямо нищо. Николета изпитаниеИма жени с естествена красота, които са хубави и без грим, но Никито не е от тях.

При нея всичко е изкуствено дори цвета и дължината на косата. Разбира се в събота на първото й папарашко предаване, за което тя толкова много се готви, ще изглежда като модел от корица за списание. Но ако някой внезапно я залее с кофа вода, ще се покаже голата истина. Едно сравнение – Черната Златка изглеждаше във ВИП Брадър еднакво добре и гримирана, и плачеща. Тук нещата обаче стоят по съвсем друг начин.

Изкуствената Николета ще прави изкуствено предаване и ще се опита да лови зрители с изкуствено раздути теми. Като се добави и акцентът в гласа й и немощния тембър, ако не й дадат и говорител, а говори самата тя, предаването се очертава да е повече от трагично. Ние също я имаме щракната без грим и предлагаме да откриете стоте разлики.

Николета в „Къртицата“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Че какви други се гримират тъй, то да се чуди човек колко е мургава пък на снимки все на бяла се докарва

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *