Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Николета Лозанова: Господ ме е целунал! ИНТЕРВЮ

Тя е най-горещата звезда в последната година! Всекидневно медиите бълват средно по 5 новини за Николета Лозанова – като се започне от истината за отношенията й с Валери Божинов, предполагаемите й гаджета и финансовия й статус, и се стигне до обсъждане на тоалетите, които носи, подаръците, които прави на детето си, и поредния обект, който папараците на предаването й снимат.

Едновременно обичана и мразена, Николета Лозанова покори звездния Олимп

Едновременно обичана и мразена, Николета Лозанова покори звездния Олимп

Николета приема спокойно истерията около името й. На въпроса как се свиква с такова свръхмедийно внимание, отвръща с усмивка: „Никак! Просто не обръщам внимание – все едно не се отнася за мен“.

Въпреки обещанието си, че занапред няма да дава интервюта, Николета Лозанова прави изключение. В пространен разговор с репортер, най-обсъжданата светска личност в последно време говори откровено за най-личните си неща и целите, които си е набелязала.

Правим срещата си в дома й във вторник около обядно време. Тя току-що е гледала репортаж по CNN за поклонението на Нелсън Мандела и споделя, че си е поплакала мъничко. Облечена е в семпъл спортен костюм, пие чай. Когато някой въпрос не й харесва, тя сбръчква нос, мисли няколко секунди, но все пак отговаря.

– Николета, как се оценяваш като тв водеща? В ефир показваш доста високо самочувствие, но зад камерите какви са критиките ти към теб самата?
– Критики ли? Предаването е абсолютен хит. Според моите продуценти, то е сред най-значимите тв събития тази година, заедно с „Къртицата“ и „Съдби на кръстопът“. Признавам, че не очаквах такъв феноменален успех! Гледат ни близо половин милион зрители, а тепърва ще се увеличават.

Николета Лозанова Показвам високо самочувствие, защото в моето предаване разкривам всичко онова от светския живот, за което хората говорят и винаги са искали да видят, но само са чували или чели за него! Смятам че „Поверително“ е телевизионен таблоид какъвто не е имало у нас и това ме кара да се гордея! Съжалявам, ако на някой не му се харесва това… Времената се менят и има нови тенденции в телевизията, точно както в дизайнерските колекции (смее се – б.а.). Аз съм достатъчно самокритична, за да се налага някой друг да ме критикува. Имам продуценти и те са хората, чието мнение е най-важно за мен! Това се отнася и за критиките им! Тепърва шоуто ще се развива, тепърва ще показваме страхотни неща. Вече имаме и една истинска сензация, която ще разтърси България.

Вероятно ще я покажем в някое от коледните издания на „Поверително“. Използвам високата трибуна на вашия вестник, за да поясня, че последните 3 издания ще са специални и затова ще се излъчват от 22 часа, а не от 22,30 по ТВ7.

– Колко време отделяш за „тренировки“ преди запис? Как се подготвяш? Кой ти помага?
– Макар „Поверително от NL“ да се излъчва само веднъж седмично, предварителната работа около него е толкова много, че трудно бих могла да обясня, колко труд коства тя на екипа ни. Аз съм лицето на този формат и не мога да позволя, да рискувам труда на толкова много хора! Тези мои реплики трябва да са достатъчни, за да си отговорите сами на въпроса, колко усилия хвърлям и аз самата.

– Твоята „клюкарка“ Лили, която е от Пловдив, отнася доста критики заради акцента си, с който не може да се справи. Ти обаче си безупречна. Как го постигна?
– Като знам аз колко критики съм отнесла през живота си, не мисля че някой може да ме изненада с нещо! Мога само да пожелая успех на Лили във войната й с хората с прекрасните положителни коментари във форумите! Колкото до мен самата, не съм безупречна, но се опитвам да бъда. Разбира се, че съм била на курсове по правоговор, разбира се, че самата аз внимавам как се изразявам, какви думи подбирам. А ако трябва да бъда максимално честна, просто хората винаги са коментирали как изглеждам, а не как се държа и какво говоря. Сигурно затова не са толкова взискателни към мен (смее се – б.а.). Нямам претенции да съм интелекту-алка. Както и те едва ли могат да бъдат Николета Лозанова.

– Приемаш ли определението „кралица на пиара“, което някои ти дават? Смяташ ли, че само на пиар дължиш успеха си? На кои твои качества залагаш най-много освен на външния вид?
– Наистина не обръщам внимание на определенията по мой адрес. Съжалявам, но ако чета и се впрягам на всяко написано нещо за мен, трябва да отида и да се хвърля от някой мост! Можеш ли да си представиш как се отразява на един популярен човек като мен, всяка сутрин, когато станеш от сън и си влезнеш компютъра, да изчетеш за себе си всякакви обидни неща?! Съжалявам, че у нас всяка реплика или действие се приема за пиар. Ако това да снимам детето си пред коледната елха си е пиар, да добре, аз си правя реклама. Тези снимки които качвам във фейсбука си, са предназначени за моите приятели, а не за медиите. Не е мой проблем, че всички журналисти ги препечатват. Никой не съм поканила на сила в моята фейсбук страница. Ако не бях Николета Лозанова, а обикновено момиче от Пловдив, щях да мога да си снимам детето без никакви упреци. Но аз съм Николета Лозанова и се гордея с това! Постигнала съм достатъчно и не мисля да се оправдавам пред никой и за нищо. Ето една такава моя реплика бе криворазбрана: „Няма да пусна аванта на никой“. Ами да, такава съм, не обичам да губя, защото давам всичко от себе си – амбициозна съм, имам хъс, жертвам всичко и след като полагам толкова усилия, не смятам да правя компромиси с мен, с работата си или с постигнатото от мен.

С Валери Божинов

С Валери Божинов

– Имаш доста високо самомнение… Някой би казал, че това е защитна маска…
– Наистина одобрявам себе си. Нормално е да се уповавам на успехите си след цялата тази агресия, която ме залива безпричинно.

– Как поддържаш формата си? Как успя да си върнеш идеалната фигура веднага след раждането на детето си?
– Никой няма да ми повярва, че ям толкова забранени неща за добрата фигура, че това просто не е възможно. Аз обожавам шоколад, торти, пуканки, газирани напитки, въглехидрати под всякаква форма. Не спадам към жените, които постоянно са на фрешове, здравословни храни и постоянно коментират теглото си. Аз нонстоп си тренирам, но тук и генът си казва своята дума! Тренирам, но също така и си угаждам. Похапвам си пици, храня се и с всякакви вредни храни – хамбургери и пържени картофи. Както един приятел обича да каза, просто някои хора се раждат перфектни! Благодаря на Бог, че е бил толкова щедър към мен!

– На какво се опитваш на научиш дъщеря си? Кой е най-важният урок, който искаш да й дадеш?
– Четох във вашия вестник виц за себе си, че снимам дъщеря си толкова много, защото я виждам само на снимки! Много се смях, защото Никол е толкова обичана и полагам толкова грижи за нея, толкова много време прекарваме заедно, че се гордея каква майка съм! Никол е моето най-голямо богатство! Щастлива съм, че мога да я правя толкова щастлива! Искам да е добър човек, състрадателна и с изострена чувствителност. Ще положа всички усилия, за да получи възможно най-доброто образование. Никол е дете, отглеждано наистина с много любов. А тя е най-важната, не парите.

– Кръсти дъщеря си Никол – вероятно на самата себе си. Имаше ли проблеми с Валери и с неговото семейство заради това решение?
– Името на Никол е избрано от Валери. Не съм чак толкова суетна, за да кръстя дъщерята на самата себе си. но тъй като съм жена, която обожава, той прецени, че детето трябва да носи името ми. Аз смятам, че човек си идва на този свят с името и съм щастлива, че дъщеря ми е кръстена Никол. Мога единствено да се моля то да й донесе щастие и късмет в този живот – така, както на мен!

С дъщеря си Никол

С дъщеря си Никол

– Всъщност как вървят отношенията ти с Валери? Много ваши фенове все още се надяват двамата да се съберете и не вярват, че с любовта ви е свършено. Има ли шанс отново да бъдете заедно?
– Още е първия епизод на „Поверително“ разкрих всичко, което може да интересува хората за мен.

Разказах им отношенията ми с Валери, показах дома си, разкрих се напълно. Направихго, тъй като предаването ми представя звездите такива, каквито са в своята действителност. Още тогава си обещах пред самата себе си, да спра да се обяснявам пред всички за решенията, които взимам. Ето защо ще оставя този въпрос без отговор.

– Истина ли е, че Валери си е оттеглил молбата за развод?
– А изобщо дали е вярно, че е имало такава? Аз поне не знам такова нещо. Наистина това което искам е да приключа тази тема. Тези неща ни засягат единствено и само нас двамата с Валери.

– Чувствала ли си се някога виновна, че си с Валери, след като той вече имаше дете от Алисия?
– Не. Само и единствено Господ има право да ме обвинява за начина, по който живея! Ще помоля хората да не правят на негови месии… Нека гледат себе си – давам им гаранция, че по този начин животът им ще бъде по-щастлив.

– Как приемаш слуховете, че Валери едва ли не сменя жените като носни кърпички?
– Някои хора сменят жените си, други – певиците си, трети колите си! Аз съм Николета Лозанова и имам самочувствието да не се налага да давам обяснение за каквото и да било и пред никой!

– Кои са най-важните качества за един мъж според теб? Какъв трябва да бъде идеалният партньор? Валери доближава ли се до този идеал? Вярваш ли все още в идеалите?
– Вярвам в любовта! А за качествата на мъжете… Определено харесвам хора със самочувствие, но задължително с покритие. Да полагат грижа за себе си, да са позитивни, да са успели в своята област. Празноглави фукльовци и примитивни мърморковци не мога да търпя! Но пък и те не смеят да ме заговарят, така че нямам проблем с тях.

– Често те обвиняват в прекалена суета. Суетна ли си наистина, или всичко е само маска? Как би определила себе си в чисто човешки план?
– За някои суетата може да е грях, за други може да е черта на характера! Аз мога да кажа само едно -понякога зад блясъка на красиви и скъпи камъни по дрехите се крие едно скромно и добро момиче! Уви, разкривам се напълно пред доста малко хора. Все пак това трябва да е привилегия, нали?!

– Би ли се примирила да си само майка и съпруга? Какво място заема кариерата в ценностната ти система?
– Наскоро отпразнувах своя 26-и рожден ден и си пожелах три неща. Едното е свързано със семейството ми, едното с работата ми и едното ще го запазя само за себе си! Очевидно е, че съм амбициозна и имам доста неща за постигане. Моят връх е по-висок. Сигурна съм, че някой ден ще го покоря.

– Наскоро съседка на баба ви в село Караджово каза пред ежедневника „Всеки ден“, че майка ви и баща ви изхранват всички там и ви обявиха като най-добрата дъщеря. Обичате ли това място? Какви са спомените ви оттам? Чувствате ли се все още свързана с него след толкова много пътувания по света?
– Аз не съм от момичетата, които държат на всяка цена да са родени на жълтите павета в София. Човек не избира родителите си и къде да се роди! Но избира начина, по който да живее. Аз съм избрала да живея така, че един ден, като се обърна назад, да чувствам, че съм истински обичана и истинска щастлива!

– Какво беше детството ти?
– Била съм много щастливо Дете. Всички мои детски спомени и до днес ме карат да се усмихвам широко.

Винаги съм имала прекрасни отношения със семейството ми и съм благодарна на Господ, за начина, по който съм живяла! Когато има любов в едно семейство, всичко друго остава на втори план! Аз съм момиче, което е целунато от Господ. Сбъдвам мечтите си, понякога с цената на много работа и компромиси, понякога благодарение на съдбата си!

Въпреки че съм много емоционална, рядко позволявам на някой да стане свидетел на моите трудни моменти! Аз съм едно момиче, което скоро ще бъде силна жена!

– За какво мечтаеш сега? Какво си пожелаваш на прага на Коледа и Нова година?
– Мечтая да не спирам да мечтая в нито един момент от моя живот! Пожелавам на себе си и близките си да бъдем благословени! Нека са благословени и т.нар. ми „врагове“ – нали моето съществуване осмисля живота им?!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Николета Лозанова: Господ ме е целунал! ИНТЕРВЮ

 1. Бориклечката Отговор

  13.12.2013 в 15:46

  А стига с тая ку.-а.Мислите ли че някой ще чете интервюто и.Като пусна водата в тоалетната изкача Николета.Писна ми

 2. Кики Отговор

  13.12.2013 в 17:22

  Божееееееее! Тя самата вярва ли си на глупостите. Някой друг я е целунал и то отдолу. И не един, а цял стадион

 3. Lily Отговор

  14.12.2013 в 5:03

  Hem tupa, hem nahalna.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *