Николета към Андреа: Кубрат никога няма да се ожени за теб!

1

Николета пак цициНиколета и Андреа продължават да се джавкат, а причината остава скрита. От първи приятелки те се превърнаха във врагове, за каквито и най-лошият човек само може да си мечтае.

Лозанова се оправда, че Андреа започнала войната и не смятала да й остане длъжна и в предаването си каза, че на никого няма да пусне аванта. Щом тя напада мен, аз няма да й остана длъжна, закани се плейметката.

Никой засега не е наясно какво точно делят двете. Като се има предвид, че Николета винаги започва всички скандали първа, най-вероятно тя е настъпала с нещо Андреа. Дали с провалената и отложена отново сватба, или с поверително прошепната клюка, или с някоя история около Кубрат, гадаят светските хроникьори, но все още не знаят какво точно се е случило. А случката явно е сериозна.

През дългото приятелство между двете няма начин да не се е случило нещо. И то да е документирано. Говори се, че Андреа има компромат срещу  Лозанова и я държи с него. Това буквално изнервя плейметката и тя се опитва да й затвори устата по единствения начин, който знае – с нападение.

Тя допълнително се вбеси, че певицата се сдружи с най-големия й враг – Моника Валериева и даже записа клип с нея. Това бе равносилно на предателство и на предизвикателство.

И Николета заби ножа дълбоко. Този път много дълбоко. Имаш само няколко дни, мила, написа тя в профила си във Фейсбук. И поясни – Има щастливи жени, които са обичани. Има и други жени, които са само удобни и цял живот си остават временни на някого.

С това намекна на Андреа, че Кубрат я изполва и я държи пет години като любовница и не се жени за нея. Която означава, че тя е удобна и временна.

Интересно как ще отговори на това предизвикателство певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Нещастница.Какво я интересува той дали ще се ожени за нея или не.Злобно същество което завижда на чуждото щастие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *