Николета към Алисия: А можехме да бъдем приятелки!

0
Николета Лозанова

Слуховете, че двете звездни красавици Николета Лозанова и Алисия са се срещали тайно преди няколко дни да изяснят отношенията си, се оказаха напълно верни. Припомняме, че явката се състоя в Бургас, където двете отидоха, за да избягат от преследващите ги папараци и да си поговорят на спокойствие.

Близки до Николета издадоха, че първата среща не само е преминала изключително благотворно за изглаждане на недоразуменията, но след това двечките дори се виждали още един път, точно преди плеймейтката и Валери да офейкат за Италия. Вторият шанс поставил основите на ново приятелство, изградено на взаимно уважение и търпимост.

Алисия

Като цяло, Николета и Алисия стигнали до извода, че виновни за позорните кавги между тях са преди всичко журналистите, които от най – малката дума правели невероятен скандал и превърнали естественото им съперничество в безмилостна омраза. Хубавиците обаче напълно изяснили отношенията си и дори планирали да дадат съвместна пресконференция, на която да изяснят всичко веднъж завинаги.

По – късно самата Николета загатна пред репортери, че няма нищо напротив да бъде истинска приятелка на Алисия, стига тя да прекрати с нападките по неин адрес. Недоверчиви читатели обаче са категорични, че това е поредната рекламна кампания, която двете семейства предприемат, за да си направят малко безплатен пиар.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=XJYtw90Cj_Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *