Николета изригна: Оставете Черната Златка, ще ги научи и тъпите му столици!

0
Николета Лозанова

Красавицата Николета Лозанова доказа, че гарван гарвану око не вади. Тя изригна енергично срещу отвратителните подигравки, които понесе нейната колежка по красота Златка Димитрова, след излагацията със столиците в къщата на „Вип Брадър”.

Както обикновено, Николетка използва социалката Фейсбук, за да сподели своите виждания и в страницата си застана възможно най – твърдо зад Черната Златка. Тя написа, че естествено не приема за гордост факта, че Злати не можа да назове имената на няколко Европейски столици, но това на практика не значело нищо.

Черната Златка

Ни Ло допълни, че доста добре познавала упорития характер на скандалната си колежка и била сигурна, че още щом излезе от „ВИП Брадър” ще се захване с наука и ще научи наизуст столиците на всички държави по целия свят.

„Видях сълзи в очите й, тя страдаше от провала. Познавам я доста добре и съм уверена, че първото нещо след „ВИП Брадър”, ще бъде да ги научи тия пусти столици. Човек се учи цял живот, стига да иска. Отношението към Златка е тенденциозно” – написа Лозанова.

Николета скочи срещу сценаристите на брадъра и заяви, че не е трябвало да мъчат Черната Златка с непосилни за нея науки, а в пъти по – добре е било да запитат „синоптичката” например, кои са президентите на тези държави, или кои реки минават през тях. Хората от Нова обаче гледали да си защитават своите и превърнали в своя жертва Златка Димитрова.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *