Николета изби рибата! Сравни се с Пацо

0

Николета по цициНиколета Лозанова най-после каза една истина и то без да иска. Тя се сравни с Пацо от Биг Брадър и каза, че при двамата еднаквото е, че са забавни и са над нещата. Ако Николета наистина е забавна колкото Пацо, то тогава е обяснимо защо зрителите й подминават предаването и все по-рядко го гледат.

Хората, които съм поканила на коледна вечеря в предаването си са Емануела, Елза Парини, Миглена Ангелова и Панайот, защото са като мен. Редовно са в устата на хората, но не падат в краката им, защото са силни и оцеляват, защото били силни стояли над нещата пише сайтът Хотарена.

Николета обяснява по какво си прилича и по какво се отличава от четиримата. Тя била бойна като Емануела. Певицата вадела хит след хит /къде ли са/и изобщо не й пукало, че обсъждат развода й с Никола и неговите изневери. Държала се гордо и на положение. Дали пък Николета не намеква, че и тя е в същото положение, но се държи  и се прави, че не вижда забежките на мъжа си?

Елза Парини пък била човекът, който я съветвал в модата, който й давал примери за стилно облекло и държание в обществото. Надяваме се, че Елза няма да се разсърди, ако изразим дъблоките си съмнения, че точно тя избира често безумните тоалети на Николета и й дава карт бланш да излиза полугола в ефир, а на партита да си показва или прашките, или ц*ците. Пък в клипове да се чекне като танцьорка на пилон с някакви парцалчета тук там по тялото.

Пацо бил непукистът, сродна душа на плейметката. А Миглена пък я съветвала как искрено и лично да приема нещата от живота и да се държи усмихнато и дружелюбно с публиката.

Лошото е, че на публиката й писна да гледа многобройните папараци на предаването как тичат подир звездите и как най-голямата сенцация, което откриват е – кой каква кола кара и на какъв светофар преиманава. Има нещо толкова дребно, че чак дребнаво във всичко това, че кара хората да се замислят докъде е стегнала журналистиката и изобщо това журналистика ли е.

Но предаването ще е на запис, Николета си пълни дупето с пясък на Малдивите и се хвали във Фейсбук, пък кой й е на гости, на хората май вече изобщо не им пука.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *