Николета и Валери се съдят с журналисти

0
Николета и Валери

Нахалството на някои медии надминало всякакви граници и трябва да бъде наказано, заявили в един глас влюбените гълъбчета Валери и Николета Божинови. Причина за яростта на светската двойка е снимката на малката им дъщеричка Никол, която беше публикувана в печатно издание без тяхно позволение и изрично съгласие.

Запознати със събитията журналисти съобщиха, че фаталната красавица и футболиста вече са завели съдебен иск срещу ежедневника, заснел и публикувал снимка на бебето, а като основен мотив за това е грубо нарушаване на личните им права. Припомняме, че най – очакваното бебе в историята на последните 10 години, цъфна на първа страница само няколко дни след щастливото си раждане на 1 април.

Първата фотосесия на малката Никол беше осъществена в родилното отделение на „Света София”, където тя престоя с майка си в продължение на около две седмици. Отначало неопитните родители се опитали да обвинят санитарките като изказали подозрение, че някоя от тях е направила снимката срещу рушвет от стотина лева.

Николета лично настояла пред ръководството на АГ-то да се направи разследване сред персонала, но тук усилията й ударили на камък. Въпреки че старателно били изгледани дори и записите от охранителните камери, нито един от служителите не бил замесен в аферата.

След като изгледали абсолютно целия запис станало ясно, че инвазията е осъществена от хитра журналистка, която преметнала персонала с измама, че е близка на друга родилка, намираща се в съседна на Николета и Никол стая. Репортерката явно била подготвена доста добре, защото даже казала конкретно при кого иска да отиде. Тъй като такава жена имало в действителност, никой не се усъмнил в намеренията на посетителката и я пуснали вътре на драго сърце.

Защитниците на Божинови били напълно уверени в успеха си и поради това посъветвали младите да не отговарят на молби, отправяни от медията публикувала снимките на Никол, които поискали да се разберат извън съдебните зали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *