Николета хвърля обичта на феновете в кофа за боклук

1

НиколетаНиколета Лозанова зарязва всички фенове, които не я хвалят публично. Много хора от по-малки населени места, или от селата искали да й изразят обичта си по стария начин.

Те нямали интернет, а ако имали, още не били навлезли в дебрите на Фейсбук и използвали дългогодишната практика – писма в пощенски пликове и марка. Според една от прислужниците на плейметката в пликовете имало парфюмирани картички, пеещи картички, собственоръчно рисувани картинки, обяснения в любов, възхищение, молба на млади момичета да ги научи как да се облекат, за да изглеждат красиви, лични изповеди и най-вече надежда, че ще получат отговор от любимката си.Спирит Фенките от малки градчета  даже не подозирали каква е съдбата на излиянията им. Като се понатрупала поща, Николета четяла само имената на подателите, за да не изтърве някое предложение за реклама. След това награбвала цялата купчина и я мятала в един чувал. А от своя страна прислужничката я изхвърляла в кофата за боклук.

Николета мре да се хвали с феновете си, но в интернет, където всички могат да ги видят и да й завидят. От писма и картички нямала нужда, затова ги мятала на боклука. А изпращачите никога не получавали какъвто и да било отговор на излиянията си. Затова и срещата на плейметката с нейните почитатели, организирана от Мартин Карбовски, бе толкова куха и фалшива. Пъпчиви момиченца и пелтечещи младежи се бяха наредили като в небрано лозе и никой не можа да каже няколко наистина затрогващи думи за фаворитката си. Може би по-истинските фенове са били в писмата, но кой да ги прочете…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тая пък какви фенове има. Има само такива които искат да я изчукат здраво.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *