Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Николета хвърля обичта на феновете в кофа за боклук

НиколетаНиколета Лозанова зарязва всички фенове, които не я хвалят публично. Много хора от по-малки населени места, или от селата искали да й изразят обичта си по стария начин.

Те нямали интернет, а ако имали, още не били навлезли в дебрите на Фейсбук и използвали дългогодишната практика – писма в пощенски пликове и марка. Според една от прислужниците на плейметката в пликовете имало парфюмирани картички, пеещи картички, собственоръчно рисувани картинки, обяснения в любов, възхищение, молба на млади момичета да ги научи как да се облекат, за да изглеждат красиви, лични изповеди и най-вече надежда, че ще получат отговор от любимката си.Спирит Фенките от малки градчета  даже не подозирали каква е съдбата на излиянията им. Като се понатрупала поща, Николета четяла само имената на подателите, за да не изтърве някое предложение за реклама. След това награбвала цялата купчина и я мятала в един чувал. А от своя страна прислужничката я изхвърляла в кофата за боклук.

Николета мре да се хвали с феновете си, но в интернет, където всички могат да ги видят и да й завидят. От писма и картички нямала нужда, затова ги мятала на боклука. А изпращачите никога не получавали какъвто и да било отговор на излиянията си. Затова и срещата на плейметката с нейните почитатели, организирана от Мартин Карбовски, бе толкова куха и фалшива. Пъпчиви момиченца и пелтечещи младежи се бяха наредили като в небрано лозе и никой не можа да каже няколко наистина затрогващи думи за фаворитката си. Може би по-истинските фенове са били в писмата, но кой да ги прочете…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Николета хвърля обичта на феновете в кофа за боклук

  1. SS Отговор

    16.03.2013 в 0:27

    Тая пък какви фенове има. Има само такива които искат да я изчукат здраво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *