Николета гасне от мерак по футболист, но това не е Валери!

1

Кълнеше се, че го обича, а предпочита Роналдиньо….

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Николета Лозанова допусна най – голямата грешка на своя живот! Възползвайки се от отсъствието на съпруга си Валери Божинов, който се мъчи в името на семейството на хиляди километри от родината, тя го обиди смъртоносно и не скри, че счита ДРУГ за най – добър футболист на света.

Пред слисаните погледи на останалите участници в „Къртицата”, Николета се раздрънка с блеснали от вълнение очи и призна, кой от играчите за нея е номер едно. Другите бяха потресени от неприятното поведение на бившата плеймейтка и коментираха, че са безкрайно изненадани от глупостите, които наговори.

Ето за кого се съблича по терените Николета
Ето за кого се съблича по терените Николета

„Горкият Валери, на какво се е натресъл. Никоя жена не бива да говори така зад гърба на мъжа си, страхотен резил! Аз лично не бих понесъл такава обида, въпреки че това си е чистата истина – Божинов е големият провал на футбола в последните години и затова е виновна именно Николета”, са най – честите коментари в социалните мрежи.

Ако трябва да бъдем честни, Николета невинно се изпусна, че смята Роналдиньо за най – добрия играч на света. Тя имала възможност да се наслади на играта му в Италия, по време на среща между два отбора, чиито имена не можа със сигурност да си спомни. Въпреки това дори и добрият ѝ приятел Азис се ококори при нейните думи, опитвайки се да ѝ намигне да замълчи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TFbVGTQYfhA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Няма най-добър футболист на света. Защото футбола е колективна игра. И за да вкара Роналдо или Роналдиньо, то останалият отбор играе играта, спира, мами, подава… така, че класацията е субективна. Много са добрите футболисти. Един съученик ни мамеше целият отбор и вкарваше голови, при това не една ножица, но не отиде да играе профи Футбол, а се насочи строителна архитектура. Ако бе станал футболист, с тези си качества, и не го спираше субективната мафия цензура във футбола, днес щеше да смае и Роналдо и Роналдиньо. Беше много бърз, висок, правеше страхотни ножици и играеше перфект. Николета е сгрешила. А Божинов май е вратар, той трудно би вкарал гол на противника. не е честно да сравняващ един вратар, с един централен нападател като Роналдиньо и да очакваш еднакви успехи! Вратарят е добър, ако не пропусне гол. Нападателят е добър, колкото повече голове вкара. Нямат еднаква основа за сравнение. но за плейтмеийтки, тичащи подир парите това няма значение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *