Николета бясна! Само 4 процента от зрителите я гледат!

1

Николета голРейтинтът на предаването „Поверително“ падна до 4 процента! Срещу 29 процента за „Горещо“ на Венета Райкова, което се излъчва по същото време. Това вбеси плейметката и тя спря да говори за рейтинта си, като започна да кара гостите да повтарят като папагали, че се намират в най-гледаното предаване и да благодарят за честта на най-добрата водеща.  Което си е жива лъжа, но смеят ли да кажат нещо друго?

Преди два месеца Николета предрече на Венета Райкова, че ще я остави безработна и ще трябва да си търси друго поприще. Горещата водеща не се смути ни най-малко, само се стегна и започна да изработва нещата и рекламите си по-прецизно. Наистина интерес към новото шумно рекламирано начинание на Лозанова в началото имаше, но той бързо спадна.

След като интервюира собствения си съпруг и изщрака няколко сватби, Ни Ло се изчерпа и взе да се повтаря. Изключително смешно и непрофесионално е, че тя дори интервютата не може да си позволи да ги направи сама. Не може, защото не знае как и се страхува да не се издъни.

Затова цял екип готви цяла седмица едночасово предаване, в което меко казано има едно голямо нищо. Един прави интрвюта, други слухтят и правят папарашки снимки, брадърката Лили води на запис предаването, а Николета казва само по няколко изречения, колкото да демонстрира присъствие и все пак да покаже, че тя е водещата. Тя е на светлинни години от журналистиката и по-добре с Лили да се съблекат голи и да правят фотосесии, което доказано го могат, отколтоко да се пънат да фабрикуват предаване, което никой не го гледа.

От Тв7 вече са се хванали за главите и се чудят защо са платил толкова много пари за едно голямо нищо. Издръжката на екипа на Николета струва повече от издръжката на едно средно голямо училище на месец и докато в училището все пак има надежда някой да се научи на нещо,  то в предаването шанс няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rLti0BzuaLs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Леле! И кои са тези четири процента мазохисти? Аз като я чуя и минавам на друг канал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *