Николай Мартинов влязъл в Къщата заради безпаричие

3

Появата на победителя от „Сървайвър“ Николай Мартинов в Къщата доста изненада почитателите на „ВИП Брадър“. Самият той призна смутено, че това не е неговото предаване. И все пак влезе.

На питането защо отговорът е ясен – за пари. Николай живее охолно и свободно, щастлив е, че се е развел, но все пак трябва да се живее с нещо. Особено ако си пръснал сума ти пари по адвокати. Точно това направил Мартинов заради едната си щерка – Габриела. Той има близначки, а една от тях преди три години бе заловена да пренася близо два килограма марихуана с колата си. По-късно стана ясно, че приятелят й имал цяла плантация, а тя просто пласирала стоката. Таткото веднага наел скъпи адвокати и направил и невъзможното, за да изкара детето си от ареста, а после да го спаси от затвора, където пък го чакали най-малко три години присъда.

Почти цялата награда от „Сървайвъра“ отишла по юристи. Николай отървал детето си, но останал без пари. За какъвто и хонорар да се е уговорил с Брадъра, парите ще му дойдат добре дошли, тъй като той обича скъпи мотори, скъпи удоволствия, скъпи пътешествия и най-вече да не работи, а да се отдава на хобитата си. Той обаче няма да вземе тук голямата награда, категорични са зрителите, които вече се колебаят между Багата, Бони, Владимир Данаилов и Фънки, като последният най-вероятно ще отпадне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gPouGQLqM3U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *