Никола Саркози искал минет от депутатка

0
Саркози и Карла
Никола Саркози и любимата му Карла

Нов секс скандал се вихри около бившия президент на Франция – Никола Саркози. Той е поискал орална любов от народна представителка.

Разкритието е направила Мари-Сели Гийом, като е обявила всичко публично  по националната телевизия. Дори има издадена книга за скандалната случка. Книгата е на Гийом и се казва „Монархът, неговия син, неговото владение“ и там е описано всичко с подробностил.

Точната дата не беше ракрита в ефир, но Мари-Сели е споделила как е станало всичко. Докато все още е бил президент, Саркози чакал в кабинета си народната представителка. Когато тя влезнала, президентът бил видимо възбуден, като без да мисли много поискал от дамата да му направи минет. Казал й, че не е голяма работа и ще свърши бързо.

Тъй като не е известна датата, не се знае дали по това време, Никола е бил с възлюбената си Карла Бруни. Никола Саркози е известен палавник и едва ли това е единствената му авантюра. Разбира се Карла може да се срещне с Мари-Сели и да разбере подробности, след което да си направи профил в някоя социална мрежа и да „нахрани“ бившият президент. Вече е на мода проблемите да се уреждат в Twitter или Facebook.

 
Друг скандал с участието на Саркози. ВИЖ ВИДЕОТО:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *