Никол Станкулова тръгна на война с пъпките

0

Никол пъпкиНикол Стануклова си призна в ефир, че от години се бори с проблемната си кожа. Лицето й се захабило и се задушавало от тежките гримове, които си слагала заради професията си.

Понякога ми се налага да нося грим по цял ден, ако се изтрие да го донапластявам, а така кожата ми не може да диша и порите се запушват, оплака се тя. Защо го носи по цял ден, като чете прогнозата сутрин и понякога и на обед, тя не уточни. Освен това имала вреден навик, като видела черна точка на лицето си да започне да я стиска и така сама си причинявала рани с острите си нокти по цялото лице. Никол и Фънки се извиняват

Навярно всички си спомнят сцената във ВИП Брадър, когато двете кокетки – тя и Златка си направиха парна баня на лицата, а след това дълго стискаха пъпки пред огледалото. Това така отврати мъжете, че те отидоха в хола да полеят грозната гледка с уиски. Двете обаче бяха щастливи, че са се преборили с всяка пъпчица по кожата си, а после се наплескаха с два пласта крем и пак си сложиха грим.

При Никол носенето на тежък грим е суета, а не професионално изискване. Нищо не й пречи да се гримира, да изрецитира прогнозата за времето и после да свали грима с тоалетно мляко. Тя е достатъчно млада, за да си позволи да тръгне по улиците само с лека спирала, а не като клоун на панаир, коментират зрители. А напластяването на толкова много козметика наистина пречи на кожата да диша и я състарява. Само след няколко години на младата дама ще се наложи пластична операция за опъване на бръчките, които непременно ще се появят заради зверското третиране с химия. Засега синоптичката се е спряла на нов вид процедури с вакуум. Тя се подложила на скъпото удоволствие и коментира, че била много доволна от резултатите. Но ако продължава да се плеска с по три слоя грим, тези резултати ще са доста врмеменни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cMSVyp9rxs0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *