Никол Станкулова стана царица на гафовете

0

Никол водиНа Никол Станкулова определено не й върви като втора водеща в „Денсинг старс“. Дали от напрежение, дали от престараване, на всяко появяване досега, а те са две, прави по един сериозен гаф, обърквайки името на събеседника си.

Миналия петък тя смело нарече Маги Халваджиян Джуди и доста се поизпоти, докато се поправи. Снощи обаче удари джакпота на гафовете в ефир, като нарече Джина Стоева – Джуна – известна руска ясновидка. Това доведе до усмивки, като се разсмя и самата Джина, но всичко беше замазано и разговорът продължи.

Вероятно синоптичката иска да докаже, че е способна да работи и друго в телевизията, но прекалено се старае и прекалено бърка. Алекс и РанковТя няма и непринуден контакт с колегите си и със зрителите, не се шегува, не прави опит да се освободи от рутината, с която чете прогнозата за времето и засега се проваля като водещ. За сметка на това пък всичко компенсира с невероятни тоалети, които събират очите на публиката. Миналия петък тя беше с дълга черна рокля, обсипана с камъни Сваровски и достойна за кралски бал. Сега се беше издокарала в нежнолилав тоалет с бродерия, красив корсаж и ефектни камъчета, което накара жените в залата да се обръщат след нея. Прическата и гримът й също бяха стилни и ако не бяха пропуските в обръщенията, щеше да изглежда перфектно. Зашеметяващо на сцената изглеждаше и Алекс Сърчаджиева в разкошна черна рокля с бродерия и дантели. Тя съвсем непринудено възкликваше – вижте ми роклята, нали е красива и строго мъмреше участниците, които не забелязваха произведението на дизайнерското изкуство и го настъпваха без да искат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *