Никол Станкулова попълни дупка в последния момент в Брадъра

0

Синоптичката Никол Станкулова беше най-неочакваният съквартирант в Къщата. Нейното име не се спрегна от нито една медия, защото никой не предположи, че симпатичната, но с нищо не блестяща водеща, която отговаря за прогнозата на времето в Нова ТВ, ще мери крехките си плещи със светски хиени и лъвове и изобщо, че ще се чувства на мястото си  там.

 Още влизайки в Брадъра, тя се сви като малко сиво мишле и смирено зачака какво се иска от нея, като си личеше, че изобщо не се чувства на мястото си. Най-вероятно от телевизията просто е получила бойна задача немедлено да заеме овакантено място. Тя или се подвизава вместо Галена, или замества някоя друга фолкфурия, която се е отказала в последния момент. Нищо чудно и да се я нагласили да замества Деси Зидарова, който размисли и постави продуцентите в шах с отказа си.

Най-вероятно синоптичката ще бъде сред първите, които ще напуснат къщата, след като започнат номинациите. Зрителите не я познават, хората не свързват името й с нищо, дори с най-малкото скандалче, а Никол изглежда послушна и праволинейна като гимназистка отпреди 30 години. Единствено симпатичното й личице може да омилостиви зрителите, но ако продължава да стои в най-далечния ъгъл, няма шансове. Очаква се прекалено общителният син на Стефан Данаилов да й подаде ръка и да завърже романтична връзка с нея, надяват се разочаровани зрители, защото в момента тя е единствената, която не им е интересна, нищо че се подвизава и като модел и се е снимала няколко пъти по оскъдно облекло за родни списания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1RHwQTKEWaE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *