Никол се издъни като водеща, обърка името на Маги Халваджиян

0

НиколНикол Станкулова, която бе пратена в „Денсинг старс“, за да бъде пробвана става ли за водеща, се издъни с още първата си поява на сцената.

Тя се обърна към Маги Халваджиян да каже мнението си за Зейнеб като неин защитник, но го нарече Джуди, обърквайки го с брат му. В първия момент Маги зяпна, тъй като именно той пробва Никол, но после се направи, че не е забелязал грешката, плюс това синоптичката побърза да замаже положението, като се извини. Доста напористо, но и доста неумело, тя задаваше един и същ въпрос на всички, без да се опита да бъде оригинална и остроумна, а действаше като по учебник. Никол СтанкуловаЗа сметка на това беше облякла зашеметяваща черна рокля, с която можеше да отиде на Оскарите, или поне на Виенски бал.

По мнение на зрителите шоуто има доста водещи. Докато Ники Кънчев се справяше сам на лайфовете на ВИП и БИГ Брадър, то тук има двама водещи на сцената, един сред публиката и четиричленно жури. Мълвата гласи, че Никол влязла в Брадъра с условието, че после ще има собствено предаване. Това предаване така и не се появи, защото иска доста много работа като организация, концепция и губене на време и сили всяка седмица. Никол поискала нещо повече- не предаване, а да бъде като Алекс Сърчаджиева. От Нова вече ревниво си пазят кадрите и се съгласили. Така сега „Денсинг старс“ има един водещ в повече, а синоптичката шанса, или да се наложи в телевизията, или да се издъни и да си остане с прогнозата за времето, въпреки желанието на майка й да я прави модел в Холивуд.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *