Нико Тупарев урежда свои хора в Нова телевизия – с видео

1
Нико Тупарев
Нико Тупарев

Въздесъщият тв. продуцент Нико Тупарев драпал със зъби и нокти да прокара пет нови предавания (няколко реалитита и един сериал), които да се излъчат в предстоящия пролетен телевизионен сезон на една от най-гледаните телевизии у нас – Нова телевизия. По този начин той целял и да уреди свои хора, които останали безработни и затънали финансово покрай кризата.
Тупарев има намерение да осъществи реалити шоуто „Фермата”, където ще участват известни лица от светските среди. Те ще трябва да копат в градина, да доят крави и да тънат в кал, докато зрителите изберат кой от нова телевизияучастниците се е справил най-добре със селската работа. Условията на живот няма да са никак завидни – ще има само външна тоалетна, ще се става много рано, няма да има течаща вода – изобщо, ВИП-овете ще са лишени от всякакви съвременни удобства. Разбира се ще се изпълняват и специални мисии покрай всички други задачи.
Кои обаче са протежетата на Тупарев, които ще се уредят на работа в Нова, все още не се знае. Едно от спряганите лица е Део, който въпреки че от три години не е на екран, все още се води служител в компанията

Део гостува при Иван и Андрей
Део гостува при Иван и Андрей

на Тупарев. И въпреки че продуцентът му, който след куп неуспешни проекти, е пред фалит, Део предпочита да мизерства, но да не напусне потъващата компания. Нико е приятел, в момента е в криза и няма нови проекти. Но съм убеден, че при първа възможност той ще ме викне да водя някое предаване, коментира нелепата ситуация позитивния блондин при последното си гостуване в „Шоуто на Иван и Андрей” миналата седмица.

Виж участието на Део в „Шоуто на Иван и Андрей“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *