Нико Тупарев и Нова се изгавриха с участниците в „Байландо“ – с видео

0

tupar„Нова и Нико Тупарев ни измамиха” заявиха участниците в благотворителното шоу „Байландо” . Те твърдят, че организаторите са ги излъгали, че ще получат парите от есемесите. Накрая се оказало, че им се полага само събраната сума в личната им банкова сметка, отворена за предаването. Даренията са повече от скромни, да не кажем смешни – от порядъка на 10 лева.

От Нова се оправдават, че целта на предаването не била да се събират пари от есемеси, а да се популяризира каузата на участниците. Затова цената на съобщенията била доста ниска, а идеята била който желае да помогне на любимеца си с дарение по банков път. Тупарев заяви, че есемесите били

Роси спечели 10 лева след шоуто
Роси спечели 10 лева след шоуто

само, за да се определи победителя. Зрителите, както и участниците, явно изобщо не са разбрали правилата на шоуто.

Глухонямото момиче Росица Караджова, която си партнираше с Христо Калоферов, първа съобщи за измамата на продуцентите. След шоуто отишла да види каква сума се е събрала в сметката й – 10 лева. Роси и Христо стигнаха до финала, но останаха втори. Това означава, че публиката постоянно ги е подкрепяла с есемеси, защото е съчувствала и е искала да помогне. Но едва ли са знаели, че парите ще потънат в джоба на продуцентите или на ВИП участниците.

Друга жертва на скандалното риалити, Теодора Недялкова, която събираше пари за брат си, също се оплака от организаторите. Тя твърди, че продуцентите обещали, че парите от есемеси ще бъдат

Теди се чуди как да събере парите за лечението на брат си
Теди се чуди как да събере парите за лечението на брат си

разпределени между всички в края на шоуто. Теодора разчитала на събраните средства, за да помогне в рехабилитацията на брат си, инвалид след катастрофа. Като видяла колко малка сума се събрала за три месеца, едва не припаднала. Освен че си изгубила времето, сега трябва бързо да търси друг начин, за да заплати скъпото лечение на брат си.

Случилото се с участниците в „Байландо“ показва, че е крайно време да се въведат строги правила за провеждането на благотворителни кампании. Измамниците, които злоупотребяват с надеждата на хората, правят нещо още по- лошо – отблъскват обикновения човек и затварят сърцето му за болката на другите.

„Байландо“ е поредният измамен проект на Нико Тупарев и Нова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *