Ники Пилето остави милионите на майка си

0
Николай Методиев - Пилето
Николай Методиев – Пилето

Соченият за бивш контрабандист номер едно на България Николай Методиев – Пилето е тотално пропаднал и вече не е страшилище в подземния свят, разказват посетители в заведението му на бул. „Витоша“. Кръчмата е единственият му легален източник на доходи, откакто Пилето е изкаран от бизнеса с канали за трафик на стоки от Турция и Китай.

Парите, които е изкарал в бурните времена на нелегалния внос, Методиев вкарал в недвижими имоти, установиха журналисти. Управлението им обаче от години е поето от майката на Пилето Стояна Николова. 64-годишната дама била факир в счетоводството и преговорите с клиенти, на които отдава под наем офиси. За разлика от сина си тя не обичала светските прояви и пилеенето на пари. Запознати разказват, че Пилето треперел пред майка си, която била властна натура.

Николай Методиев - Пилето„Ники много държи на имиджа си в обществото. Иска да го харесват. Затова основната му работа е да ходи по партита в компанията на красиви момичета, за да му завиждат. Нещо се пречупи в него от известно време насам и вече е скъсал с имиджа на бандит“, разказва редовен посетител на заведението му. Там Пилето бил по-скоро обслужващ персонал, отколкото шеф. Често сам поддържал и зелените площи отвън, а по финансовата част имал пълно доверие на майка си.

Николай Методиев – Пилето бе посочен за контрабандист от МВР, когато Бойко Борисов стана главен секретар през 2001 година. Дотогава Пилето гравитира около Косьо Самоковеца, който бе убит през 2003 година.

„Косьо служеше на други господари и не се вписа в картината на властта тогава и го убиха. А Пилето доброволно се отказа от каналите и затова е жив. Направи достатъчно пари, за да ги харчи. Той е от хората с инстинкт за самосъхранение и знае кога да спре“, разказва бивш полицай, който е разработвал Методиев преди десетина години.

Столични клюкари твърдят, че от известно време Методиев държал да бъде обграден от красиви жени, защото имал афинитет и към мъже. Това щяло да накърни мачо имиджа му, но отдалече му личало, че отскача и на левия тротоар.

Често шокирал приятелите си с екстравагантното си облекло и тесните кожени панталони, които му били слабост. Пилето е един от честите посетители в столичен салон за красота, посещаван както от заможни бизнес дами, така и от метросексуални мъже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *