Ники Михайлов скроил секс номер на Отварачката, за да се отърве от нея

0

Бившият любовник на Мара Отварачката, вратарят Ники Михайлов се чувствал като в капан, когато бил гадже на Мара Отварачката. Той искал да е с Алисия и само с Алисия, но Марчето го преследвала и не му давала да шукне. Михайлов се оплакал на чашка на другия футболист – женкар Благой Иванов и двамата съставили умопомрачителен план, достоен за антична драма.

Целта била Благой да омотае в мрежите си Отварачката и тя да изневери на Ники. На нея пък жокер не й трябвал. А Михайлов просто трябвало да ги завари и да изиграе ролята на ранена в сърцето пантера. Благой поканил Мария в елитен столичен клуб, където започнал яко ухажване. Обстановката била повече от луксозна, осветлението дискретно, музиката темпераментна и всичко наоколо нашепвало за любов. Певицата така се вдъхновила от ухажването, че не се сдържала и решила да успокои страстите на влюбения в нея веднага и на място. Тя деликатно се шмугнала под масата и го обслужила всеотдайно и по френски. Иванов изтърпял ласките, макар че бил предупреден, че точно този тип любов не бил сред най-добрите умения на певицата.

В това време по сигнал от Благо, Ники влязъл в клуба и заварил любовницата си зачервена и припотена, а приятелят му срамежливо си признал какво правели току що. Мария решила, че бърза да си ходи, а двамата футболисти дълго се черпили по случай победата, като не пропуснали да обсъдят достойнствата и недостатъците на вече общата си дама. На другия ден Ники заявил „Аз те обичах, но ти предаде любовта ми”. И спокойно се преместил при Алисия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/01XV_bJGrcQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *