Ники Михайлов преследва Никол Станкулова

2

Алисия и НикиСлед като Ники Михайлов обяви официално, че вече се е разделил с Алисия и е свободен мъж, сума ти жени се втурнала да преследват него и парите му.

Излязоха  всякакви версии коя ще е следващата. Единствено бе установено кои са били предишните, които е съвместявал с Алисия и е ходел с тях зад гърба й. Михайлов обаче беше категоричен, че ще се обвърже само с красива жена и тъй като Алисия е минала по пътя си, а бившата му Николета вече е омъжена, той решил да се спре на нейна съименчика – Никол Станкулова.

Никол - силиконТой отдавна бил хвърлил око на хубавата синоптичка, а тия дни му се отдала възможност да й покаже, че я желае. Двамата се озовали в столична дискотека на съседни маси. И въпреки че Никол стояла с кавалер, футболистът й изпратил букет червени рози. Явно номерът с розите е един от любимите му, тъй като наскоро прати на Алисия 1000, за да я смили да му прости поредния грях.  Синоптичката приела букета и била много поласкана от височайшето внимание.

Когато другите от компанията й станали да танцуват, Ники приседнал до нея и двамата се задълбочили в сериозен разговор. Никой не знае какво са си говорили, но едва ли са обсъждали прогнозата за времето в разстояние на половин час. След това всеки си отишъл на масата, но непрекъснато си хвърляли погледи, а Никол била необичайно оживена и зачервена. Въпрос на време е да бъдат засечени не в компаниите си, а сами в някое заведение, смятат познавачи на характера на Ники. Те обаче не знаят прословутия инат на Никол и нежеланието й да живее извън къщи. Но все пак винаги има първи път, а вратарят няма да й предложи къща, а палат. И достъп до астрономическата му банкова сметка. Ще почакаме, ще видим…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Q3bp8USqLxQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *