Ники Михайлов: Николета е истеричка

0
Ники Михайлов и Алисия
Ники Михайлов и Алисия

Ни Ло готви кърваво отмъщение

Николета Лозанова направо побесняла, след като бившият й годеник Ники Михайлов я нарече истеричка пред цялата република. Той заяви още, че тя непрекъснато говори лъжи и не трябва да й се вярва на нито една дума. От гневните й изблици се дразнели всички, а тя използвала това, за да си прави пиар.

Запознати с развитието на войната между двете семейства са категорични, че за тези си думи Михайлов ще понесе тежки последствия. Припомнят, че преди години той я обиди като я нарече „трабант” и след това автомобилът му беше почти напълно унищожен. Това е и причината в последно време да се придвижва само с охрана и да не смее да мръдне сам където и да било.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Поредната кръвна обида Ники нанесе когато заяви, че Алисия е единствената жена в живота му и не се интересува от никакви плеймейтки, включително и от Ни Ло. А всички знаем как смятащите се за красиви жени приемат твърдения, че на света има по – хубави от тях самите.

Сега хората са категорични, че след необмисленото изказване на Ники Михайлов, Николета със сигурност ще подготви съответната разплата. Очаква се този път да надмине себе си и да спретне доста неприятна изненада на своите опоненти. Почитателите на Алисия пък са категорични, че е крайно време да спре да се занимава със съперницата си, защото по този начин само й прави безплатна реклама.

Вижте песента на Алисия, която подлуди Николета:

http://www.youtube.com/watch?v=JHJ6ndUYD6o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *