Ники Михайлов не можел да си държи палавника в гащите

1

Гаджето на Алисия Ники Михайлов, налитало на фолкпевици като бик на червен плащ, разказват негови приятели. Още щом чуел някое ново име, хвърлял едно око н интернет как изглежда и ако било достатъчно апетитно, се втурвал в атака. Възбуждам се само от певици и трудно си го удържам в гащите, признал той.

 Въпреки че е официално с Алисия, Ники не пропущал бърза свалка с поредната фолкдива, а после се прибирал при любимата си и й купувал подарък. Алисия била бясна, но го търпяла, защото втора раздяла с футболист ще й дойде прекалено много и ще се срути в очите на феновете, че не може да задържи нито един мъж край себе си.

 В това време Ники вилнеел из студията и полягал като нападател за дузпа пред всяка незаета или изоставена чалгаджийка. Клюките се носели в любимия на фолкдивите фризьорски салон и те даже правели облози коя е следващата, на която ще се опита да вкара гол. Най-много се харчели дащните, които нямали нищо против да гушнат гаджето на Алисия за една нощ, а на полувремето да научат по някоя пикантна клюка за връзката й с футболиста. Дали наистина Алисия е бясна, или просто използва богатия си любовник, дамите в бранша все още гадаят. Те смятат, че тя го е прибрала при себе си най-вече да натрие носа на Николета, тъй като Ники има повече пари от Валери и също е футболист. А след това да изстиска колкото може повече парички от него. Когато Ники й изневерявал, бил най-щедър и фолкдивата изцяло е подновила гардероба си, а както се говори и автопарка си. Тя му вдигала луди скандали, за да го накара да се почувства още по-виновен и да разтвори кесията си още по-широко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-tldpp_i_ME

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *