Ники Михайлов въртял Николета и Бориса Тютюнджиева едновременно

0

БорисаС Ники Михайлов си имахме някаква закачка и афера, а аз даже и не знаех, че в същото време  той е  излизал и с Николета Лозанова, призна най-после топ моделката Бориса Тютюнджиева. Тя за пръв път  повдигна леко завесата около любовните си отношения с вратаря.  Николета разбрала и нарочно отишла в заведение, в което знаела, че ще е Бориса.  Тя се заговорила с моделката и обяснила, че в момента  е гадже на вратаря и се чувствала страхотно. Той бил щедър мъж, обичали се, имали и по-сериозни намерения.

Аз не изпитвах никакви чувства към Николай, просто се забавлявахме заедно и затова веднага се оттеглих, казва Бориса. Не исках да бъда в любовен тригълник и да съм едната резерва. Разбрах, че той работи на два фронта и без много драми й го преотстъпих. Дори й дадох собствения си телефон да му се обади от него и да го накара да се уточни с коя иска да бъде. И се отдръпнах да не слушам какво си говорят. Все едно, бях решила да нямам нищо повече с него. Ники Михайлов

Николета се върна сияеща и ми каза, че й обещал да бъде само с нея. Пожелах й щастие и си отидох на масата. Нито съжалявах за случилото се, нито го преживях трудно. Там нямаше чувства имаше само авантюра.

Обаче другите връзки, които ми приписват, не са верни. Как мога да имам някаква тайна любов с Коко Динев, след като не го познавам?  Което съм правила – правила съм го. За Ники Михайлов си признавам, но Коко съм го виждала само на снимки.

Същото е и с Димитър Бербатов. Страшно нелепо ми прозвуча как ме е свалил по скайпа и как сме се срещнали в някакви стари сгради и руини да правим с*кс. Та ако такова нещо се е случило, нямаше ли поне дискретно да наемем хотел? Какво ще правим в руините? Понякога фантазията на медиите ме изумява, твърди моделката, която е една от най-одумваните красавици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *