Ники Китаеца пише книга за секса с Азис

1
Азис и Ники Китаеца

Всепризнатият паркетен лъв № 1 на България Евгени Минчев подкокоросвал Ники Китаеца да напише книга за своята скандално – сексуална връзка с турбочалгаря Азис. Освен отявленото подстрекаване, Минчев заявил, че е готов да поощри и материално подобна инициатива.

Китаеца на секундата клъвнал и се заел да твори. Той обяви за намеренията си да се превърне в писател по време на телевизионно предаване. В същото време напълно отрече слуховете, че се е засмукал и с Евгени Минчев, като обясни опасната близост между тях с обсъждане на идеята за книгата.

Азис и Ники Китаеца

Музикалният продуцент също така напълно опроверга и клюките, че се е разделил със съпругата си Виолета, която миналата седмица избяга от него при майка си в Плевен. Там тя беше засечена в семейното заведение, но отказала всякакъв коментар на любопитните журналисти. Пред телевизията Вили се появи с големи слънчеви очила, но така и не стана ясно дали под тях не крие следи от пресен побой.
Тя обаче послушно потвърди тезата на съпруга си Ники и обяви, че се чувствала наранена, защото жълтурите си измислили несъществуващи проблеми между двамата. Китаеца пък заяви уверено, че подмолните удари били насочени само към него и били дело на противниците му, които искали да го орезилят.

Виж видео с Ники Китаеца:

http://www.youtube.com/watch?v=dhUUSL_xnCg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *