Ники Кънчев заряза диетата за отслабване

0
Ники Кънчев

Популярният водещ Ники Кънчев напълно зарязал зверската диета за отслабване, която стартира по собствена инициатива преди около седмица, докладваха негови близки пред столични медии. В следствие на провала се получил обратен ефект, от който Кънчев качил още няколко кила отгоре.

Неговите почитатели разгорещено търсят причината, поради която водещият се е занемарил толкова много. По тяхното вещо мнение, той съвсем доскоро минавал за една от най – суетните звезди в родния ефир, като за него дори се говореше, че не излиза пред камера, преди да си е сложил гланц за устни, за да изглежда по – привлекателен за фенките си.

Ники Кънчев примирал за апетитните естонски ястия

По форумите в мрежата се появи смислено обяснение за наболелия въпрос с килата на Ники Кънчев. Според вещи лица, прогресивното му надебеляване се дължало на факта, че от известно време насам доста си падал по естонската кухня и нищо на света не било в състояние, да го откаже от вкусните ястия.

Към тях той придобил афинитет по време на записите на телевизионната игра „Да ти паднат 100 000”, които се осъществявали в Естония, защото там му излизало по – евтино, отколкото у нас. Тамошните майстори на черпака пък доста се престаравали и всячески се стремели да угодят на Кънчев и неговия екип.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Fid-ZHuceJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *