Ники Кънчев – сводник: Опита се да накара Миро да купи пръстен на Златка

2

Миро на ЗлНики Кънчев стигна дъното! Или по-скоро го накараха да се гмурне надълбокото. Той покани гаджето на Златка Димитрова – Миро на първите редове в публиката, под предлог, че ще гонят плейметката от Брадъра и трябва да си я прибере. Бизнесемнът средна ръка се появи послушно да си вземе ревящото гадже, а камерите започнаха да го следят как реагира.

Пуснаха кадри със Златка и естествено през половината време тя се смееше, а през другата половина ронеше едри сълзи, сякаш идва краят на света. Нещо обичайно за цялото й представяне в предаването. Емоционална нестабилност, която я тласка ту в едната , ту в другата крайност. И както се лееще реката от сълзи, Ники Кънчев насочи пръст към Миро и попита: „Ти кога ще купиш пръстен на това момиче? Не виждаш ли, че плаче?   Очите му изтекоха на горкото!“

Пълничкият мъж се стресна, огледа се като подгонен заек, заслепен от фарове и измънка – ще й купя, ще й купя. Кога! Кажи кога! – притисна го Кънчев. Скоро, измърмори мъжът. Колко скоро? – затегна хватката Ники. Ами другата седмица ще видим…- изгуби съвсем гласеца си Миро.

Имаме новина – светна водещият. Златка няма повече да плаче, понеже нейният Миро я обича и ще й купи пръстен! Мъжът едва не се навря под стола си от срам заради лъжата, която го принудиха да изрече.  Той е женен, не е подал молба за развод, няма стартирана такава процедура и не би могъл да се сгоди за плейметката, защото тутакси ще се превърне в многоженец.

Това обаче не попречи на Ники Кънчев да зацвърчи по сцената колко хубаво се наслагвали нещата, как по Коледа ставали чудеса и как любимката му Злати щяла да спре да плаче.

За всички тези циркове е виновен Нико Тупарев и безумният му подбор на участници в шоуто. Зрителите се отвратиха да гледат простотии и хамалски диалози и рейтингът на предаването го свали до рекордното 26 – то място по гледаемост. И ако вътре продължат да се фръцкат Златки и глухонеми участници, ще се срине съвсем. Една новиина за годежа на Златка би пооживила нещата, но за жалост журналистите спряха и те да гледат Брадъра и никой не я отрази.

И участници и продуценти вече чакат да свърши сезона, защото видимо се измориха, а публиката ги отсвири.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ur8uNAEJ9sU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *