Ники Кънчев се сдоби с гърди!

0

ники кънчев гърдиПровалът на последния сезон на шоуто „Стани богат“ и нервите, които изхаби в некадърното издание на „Биг Брадър“ превърнаха Ники Кънчев в застаряващ чичко.  Освен смешната боядисана коса, с която е характерен и  която му придава доста комичен вид, водещият се сдобил и с.. гърди. Не такива от мускули, направени от тренировки във фитнеса, а просто от дебелина.

Натрупаните годинки, заседналият живот, пък и характерният за професията му  мързел му станали причина  под дрехите да се появат  издайнически подутинки. Негови колеги даже се шегват и го съветват да си купи сутиен, за да не се тресат новите му придобивки.

Кънчев отдавна е известен с доста  неглижирания си стил и последната снимка безапелационно го доказва.  Ако не е в ефир, той даже и на публични събития той не си прави труда да  облече нещо прилично и да се покаже в подходящ вид. Това е доста странно, защото Ники има цял гардероб костюми, прибрани на аванта. Той приятно се разсейвал след всеки Брадър и си прибирал марковите облекла у дома, вместо да ги върне на производителя. Но защо му са, след като не ги носи,  пълна загадка.

С изтъркан пуловер и не особено нови дънки тия дни застаряващият водещ отново показа, че килограмите и отпуснатото тяло, комбинирани с възрастта,  са безпощадни.

Възможно е и това да се дължи на алкохола, тъй като вследствие напрежението по време на последния Брадър, Ники сериозно се пристрастил към чашката.  Той се подкрепял с няколко чаши преди лайфа, а към края на риалитито се поддържал и по време на рекламите, разказват гостите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rBzRzPnHsXU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *