Ники Кънчев със заплата пет хилядарки от “ Да ти паднат 100 000 „

0
Ники Кънчев
Ники Кънчев ще стабилизира финансовото си състояние.

Вече за никого не е тайна , че водещ на предстоящото предаване по Нова “ Да ти паднат 100 000 „, ще е Ники Кънчев. Дългогогодишният водещ на “ Стани богат “ имаше няколко неуспешни професионални опита. Последният проект с който се захвана Ники Кънчев беше “ Ники Кънчев под наем „. За съжаление на водещия обаче, предаването не се увенча с успех. Близки до Кънчев разкриха, че финансовото му състояние е плачевно.

Щастието отново се усмихна на водещия, тъй като новото предаване, в което участници ще се борят за наградата от 100 000, ще му осигури месечен доход от поне пет бона.
Ники наскоро обяви идеята на шоуто и каза, че успехът му е сигурен. Той сподели, че стоте хиляди ще се дават на участниците не, ако ги спечелят, както беше в “ Стани богат „. Интересното тук, според него е, че огромната сума се предоставя на играчите в самото начало. Те обаче, трябва да я задържат до края на играта, отговаряйки вярно на задавните въпроси. Според Ники Кънчев, участниците трябва да сa

Ники Кънчев
Ники ще е водещ на " Да ти паднат сто хиляди " срещу заплащане от 5 бона.

освен добре подготвени откъм знания, те трябва да са с много добра психическа устойчивост. Емоцията да притежаваш колосалната сума според Кънчев ще е водеща и концентрацията на играчите трябва да е силната им страна.
Успехът на новата игра по Нова не е сигурен, но финансовото състояние на водещия определено ще се стабилизира. Последната информация за заплащането на Ники Кънчев опроверга напълно слуховете, че се е съгласил на мизерна заплата само и само да е отново на екран.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *