Ники и Алисия продължават да се влюбени, Валерко го обича като баща

0

ники и валериМного фин и деликатен начин използва Ники Михайлов винаги когато тръгне слух, че с Алисия са разделени, или когато Валери се удари в гърдите колко много обича децата си и се грижи за тях. Сега вратарят без никакви думи просто пусна в профила си във Фейсбук снимка, на която е прегърнал малкия Валерко, а Алисия явно е зад фотоапарата и ги снима.

Снимката е направена в курорт в ранната есен, големият и малкият  мъж са с почти еднакви тениски и си личи, че са излезли на една приятна разходка. По това време Валери и Николета се замеряха с компромати по вестници и сайтове и през ум не им минаваше за сина на футболиста.

Божинов сам се отчужди от детето си, докато беше с плейметката. В началото той стоеше до полата й, защото е бременна, след това хукна с нея по живот и екскурзии, а когато трябваше да вземе сина си за Коледа, тя не му разреши, защото не можела да се разправя с две деца и Ники заведе детето на скъпа екскурзия и дори го качи на хеликоптер, за да компенсира отказа на баща му да го види. Алисия гост

В момента Ники играе в Италия, а Алисия взима самолета, когато може и отива при него. В същото време колегата му е развалил и второто си семейство ,  прокуден е от домашния уют, а в същото време няма отбор и е провалил и футболната си кариера. В най-добрия случай той ще пропусне цял сезон, ако изобщо през януари го вземат някъде.

И докато Валери Божинов декларира със сълзи на очи колко обича децата си и колко е привързан към тях, Ники му показва нагледно как се обича едно дете. Не с декларации, а с истинска обич и внимание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *