Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ник Щайн продължава с измамите си

Ник Щайн се представя за автор на политическо токшоу по Нова телевизия

Ник Щайн се представя за автор на политическо токшоу по Нова телевизия

  Колоритният Ник Щайн отново набърка името си в грандиозен скандал. Този път немският тарикат, подвизаващ се у нас, поискал пари от известен зърнопроизводител, за да стартира свое авторско предаване. Обадил му се по телефона и замолил за спонсорство на политическо токшоу, което щял да стартира по Нова телевизия „буквално до броени дни“.

Като чул това, земевладелецът Красимир Костадинов от русенското село Брестовица първо се направил на вежлив и внимателно изслушал какво му се говори. След това обаче набрал редакционния номер на Нова телевизия и разказал надълго, че Ник звъни от тяхно име и набира средства.

Ник Щайн От медията веднага побързали да излязат с изявление, че германецът никога не е работил в тази телевизия, нито пък предстои да подписва тепърва трудов договор с тях. В същото време редакционните телефони прегрели от обаждания, че Ник Щайн ги тормози за някакви суми от 200-300 лева.

Земеделският производител Красимир Костадинов разказал как точно са искани парите и притесненията, които изпитал, когато чул кой е на телефонната слушалка. Репортери на медията веднага се свързали с блондина, като умишлено не се представили откъде са. В телефонен разговор той потвърдил, че наистина ще стартира авторско предаване по Нова, но не могъл да уточни датата.

Когато репортажът бил излъчен, Ник Щайн ги потърсил с оправданието, че не е разбрал добре какво са го питали.

„Аз съм германец, извинявайте, аз ви казвам – в нова телевизия. Имах предвид, че в нова телевизия ще започна. Не, че ще започна в Нова телевизия. Аз не съм разказал, че ще правя предаване в Нова телевизия. Просто, за да ме излъчва собственикът на новата телевизия, в която искам да правя шоу, каза, че трябва да си заплатя ефирното време. Това бе причината да тръгна да търся пари. Не съм казвал, че ще пробвам да работя в Нова телевизия“, обясни скандалният водещ вчера пред репортер.

Обаче според Красимир Костадинов, няма как германец да иска по подобен начин от хората пари. Той е убеден, че Ник се „облажил“ достатъчно от наивността на българите и вече е прибрал дребни суми от няколко северняшки бизнесмени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *