Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

НИдялко ревна с глас! Заинати се и едва не го изнесоха насила от Къщата

Недялко плаче отива сиВ пълен шок изпадна Недялко Лазаров, който се оказа първият изгонен от Биг Брадър. Той не повярва на ушите си, когато изрекоха името му, очите му се изцъклиха, огледа се диво дали не е някаква шега, опита се да държи реч пред съквартирантите, но сълзи задавиха гласа му, поиска да му сложат корона на главата, защото той е царят на Къщата, накрая започна високо и съвсем истински да плаче.

За пръв път играч се шокира и заинати дотолкова, че екипът без малко да дойде да го изнесе. Недялко се заинати и не искаше да излезе от Къщата. Той твърдеше, че са я построили специално за него и е в тон със спортния му екип, затова ще спечели тази година формата, тъй като вижда Божие знамение. Явно Божието знамение е било да го изгонят пръв, но той не го е разбрал.

Бях на на небето. Там нямаше други звезди, освен мен. Тогава защо ме гонят – запита хълцайки той. След което се самоуспокои, че феновете му го искат вън при тях да им пее, а не затворен в къщата. Обичат ме хората, грейна той. Но на мен и вътре ми беше хубаво. И пак се разплака.

Ники Кънчев го попита дали иска да се върне обратно в Къщата и той буквално грейна. Искам! Искам! Много искам, но не на всяка цена. Виж, говори там с продуцентите и ми звънни един телефон. Веднага ще се върна.

Бившият кандидат за депутат от Ямбол и местен шоумен до такава степен не вярваше, че ще излезе, че дори не се беше облякъл. Той застана пред публиката по шорти, тениска и трогателни пухкави домашни чехли. А тя пък учтиво го аплодира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *