Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

НИдялко призна: Хонорарът ми от БИГ Брадър е мизерно малък!

Недялко КироДокато ВИП-овете излязоха с тлъсти пачки от ВИП Брадър, обикновените, простовати и наивни хорица в „Ол Старс“ са влезли за жълти стотинки.  Това издаде спонтанно НИдялко от Ямбол, който призна, че хонорарът няма да му стигне да си плати престоя в София докато дава интрвюта. Той бил обещал на дъщеря си да й плати с него екскурзия в чужбина, но се оказало, че може да й плати някоя евтина и то до Турция.

Брадърът не спомена точната сума, която е взел или има да взима, но тя била близка до 2000 лева. Само с две нули различна от тази на Станка например. Чувам, че някои са се уговорили за много повече пари, но аз не влязох заради парите. Влязох заради хората, които ме обичат и искат да ме видят по телевизията. Но явно не са ме харесали много, щом ме изгониха. Но няма значение. За една седмица аз им казах това, което си мисля.

Прекараният участник също се изказа зле за Златките.Той цитира Денди, който твърди, че умът им е заровен някъде между многото пластове грим и напълно се губи нейде из тях. Какво прави Русата Златка? Тренира. Седнах веднъж до нея да поговорим, тя си тича по уреда  и вика не мога да говоря, натоварена съм. Изчаках я да слезе от уреда – пак не може да говори. То с нея няма и за какво. След едно изрчение млъква и не мое да се сети за друго.

Черната Златка пък готви. Добре. Но това го може всеки. И аз бих сготвил, ако ме допуснеше до печката. И после какво – нищо. По цял ден блуждае с отсъстващ поглед и се оживява само при някоя клюка.  Тези двете са срам за предаването, срам и за публиката, която трябва да ги гледа.

Възвутеният НИдялко обаче не знае, че Златките може и да са срам, но са умни по отношение на парите и са си договорили далеч по-големи хонорари. Че Райна ще вземе 50 пъти повече пари от него, само докато гледа умно вътре. Но пък той открехна завесата и стана ясно, че и други са влезли за жълти стотинки. И най-вероятно с изключително ниски хонорари са Пенка, Джийсън и Ели и правят шоу безплатно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за НИдялко призна: Хонорарът ми от БИГ Брадър е мизерно малък!

  1. Монов Отговор

    27.11.2013 в 13:58

    Обре, Недялко, много са та прекарали! Ама като нямаш силиконови цици, така е брат!

  2. Aq Отговор

    27.11.2013 в 14:53

    Аз се чудя кой ли пък е искал Недялко и някой от тия повлекани вътре да участват.Те са толкова безинтерестни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *