Невролог лекува пациентки като им бърка в гащите – видео

1

lekarНевролог извратеняк бъркал с пръсти във вагината на свои пациентки по време на преглед. Доктор Петър Младенов има 40- годишен стаж по специалността си. Кога се е ориентирал към гинекологията – колегите му не знаят. След оплакване на пациентка, която отишла при лекаря заради болки в кръста, но била щателно проверена по интимните си части, странните прегледи на медика бяха запечатани със скрита камера.

 Жени, пострадали от палавите ръце на невролога, разказват, че каквито и да били оплакванията им, лекарят все проверявал на едно и също място. Докторът винаги карал пациентките си да се събличат чисто голи, макар и да не се налагало от симптомите им.

Лекарят  надвисва над пациенката си...
Лекарят надвисва над пациенката си...

 Например жена, със силни болки в главата и виене на свят, била опипана внимателно от невролога по гърдите. Лекарят започнал да спуска ръката си още по- надолу и накрая я наврял в гащите на слисаната пациентка.

След като други невролози изгледали записите от скритата камера на прегледите на Петър Младенов, заявили, че в случая не се е налагало пациентката да се съблича, още по- малко да й се бърка по интимните места. Скандалният медик извършвал прегледите без да следва никаква методология, като

Доктор Младенов отрича обвиненията в блудство
Доктор Младенов отрича обвиненията в блудство

единственото, което явно го интересувало било под бельото на дамите.

Доктор Младенов отрича да е извършвал блудствени действия с пациентките и твърди, че се придържал единствено към симптомите. Неврологът е категоричен, че няма да докажат, че е превишавал правомощията си и е злоупотребявал с жени.

Ето как преглежда д-р Петър Младенов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Sega e ekspert veshto lice koeto preglejda postradali v sofiski gradski sad korumpiran i nedosegaem mnogo hora e unijil i pogubil ima li darjava

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *