Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Булка избяга от сватба с имуществото на мъжа си!

bride1Булка ошушка жениха си два дена преди сватбата. Измамницата задигнала колата, покъщнината и парите на избраника и избягала обратно при родителите си. Излъганият мъж се отчаял от отказа на полицията да му помогне и написал протестно писмо до вътрешния министър Цветан Цветанов.

Юлиан и Рени се срещнали във виртуалното пространство- в сайт за запознанства. Веднага намерили общ език и започнали редовно да си пишат. След един месец на колебания, решили да се срещнат. Крадлата живеела в Стражица заедно с родителите си и двете си деца от

Крадливата булка Рени

Крадливата булка Рени

предишна връзка. Юлиан моментално се влюбил и не след дълго предложил на Рени да се съберат под един покрив. Пренесли се в къщата му в с. Пиперков чифлик.

Съседите на младата двойка разказват, че Юлиан се е грижил за нея като за принцеса. Задоволявал всичките й капризи, купувал й всичко, което пожелае. За да не скучае любимата му, момчето отворило магазин в селото. Скоро след като заживели заедно, се сгодили. Започнали приготовления за сватбата. Къщата им се напълнила с всевъзможни електроуреди- подаръци от роднини на жениха. Родителите на младоженеца били заможни хора и също им дали пари, за да си купят каквото им е необходимо.

Всичко вървяло по мед и масло- до фаталния ден. В навечерието на сватбата, Рени изпратила бъдещия си

полицията не обърнала внимание на Юлиан

полицията не обърнала внимание на Юлиан

съпруг в Кюстендил, за да оправя някакви документи. Щом му видяла гърба, веднага започнала да събира каквото й попадне- телевизори, лаптоп, кафе-машина, DVD. Взела и 5 хиляди лева от парите, които свекърите им дали. Натоварила плячката в автомобила на Юлиан и с мръсна газ отпрашила към родната си Стражица.

Когато Юлиан се прибрал, заварил къщата обърната с главата надолу. Първо решил, че е крадец и отишъл да пита съседите. Така разбрал, че всъщност годеницата му го е обрала. Сега измаменият жених се чуди как да си върне имуществото. Подал молба в полицията, но там се отнесли с безразличие. Казали му да се оправя с жена си. Юлиан смята да заведе дело срещу измамницата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Булка избяга от сватба с имуществото на мъжа си!

  1. koka Отговор

    07.12.2012 в 17:07

    bulkata da bade iznasilena v gaza ot maza si s hui namazan s med i natrit s pqsak

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *