Невероятно! Цветанов не знае кой снабдява с наркотици Черноморието

4

Митьо Очите няма наследник по морето, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Такова име не ми е известно. Брендо също е неутрализиран. Тези думи на министъра могат да се тълкуват по два начина.

Единият е, че гръбнакът на наркопласьорите по морето е пречупен и престъпността е ликвидирана. Тази теза обаче не издържа, тъй като по курортите дрога се продава под път и над път и не се забелязва недостиг на стоката. В такъв случай остава втората версия, че местните наркотрафиканти бяха елиминирани, за да се сложат в бизнеса нови хора. А новите хора пък „не са известни на властта“, защото може би служат на нея и се отчитат на нея, коментираха под новината хейтъри.

Отдавна е известно, че определени силни на деня хора са свързани с по един или друг начин с наркотрафика. Териториите бяха разпределени, но арестуваните босове по морето опразниха голяма пазарна ниша. Няма начин някой да не се е намърдал в нея, а щом Цветанов казва, че не знае кой е, значи прекрасно знае, усъмниха се интернет потребителите. Фактите обаче са налице. Босовете ги няма, но и глад за наркотици няма. Вътрешният министър се изцепи и че няма да остави организираната престъпност да се меси в туристическия бизнес.

Той обаче не каза нищо за неорганизираната, която всеки ден уронва престижа на България, тарашейки по хотелските стаи. Всеки ден чужди граждани остават без пари и скъпи вещи, а на един даже му откраднаха билета за връщане и паспорта. Почиващи останаха само по бански, като им отмъкнаха дрехите и дори обувките. Кримиконтингентът – крадци, изнудвачи, сводници и проститутки отдавна шета по курортите. Но важното е, че престъпността е преборена!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *