Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Невероятно! Наш минерал от Кърджали цери рак

Клиноптилолитът може би е ключето за успешната борба срещу рака

Чудотворният минерал в действителност цери болестта на века и се нарича клиноптилолит. Минералът се съдържа в нашенските скали около Кърджали и според местните хора е чудодейният лек срещу всички видове рак. Кърджалии твърдят, че не знаят за случай на покосен от рак или друг вид сериозно заболяване в околността.

Единствената кариера за клиноптилолит е в село Бели пласт

Всъщност обикновените хора отдавна са открили лека на природата и го определят като чудо,  а  местните медици  са на мнение, че може би клиноптилолитът  е така отдавна търсеният лек срещу коварната болест. Местният онколог Атанас Ангелов твърди, че вече се е убедил в невероятния ефект на минерала при ракови заболявания.

Лекарят заяви, че  е усетил благотворния  ефект  на клиноптилолита първо  върху себе си, а преди няколко години с помощта на местното богатство е успял да излекува жена с метастази на черния дроб, които след иновативния курс на лечение изчезнали. Местните лекари са убедени, че минералът край Кърджали може да се превърне в световна сензация в медицината. У нас обаче има само една кариера за добив на чудотворния минерал около село Бели пласт.

Силата на минерала добива все по-голяма и заслужена популярност! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *