Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Невероятно! Гръцко списание обяви Азис за най-красивия ром в света!

аЗИС -НАЙ-КРАСИВИЯТ БЪЛГАРИНАзис е на седмото небе, след като бе обявен от гръцко списание за най-красивия българин от ромски произход в света. На корицата той изглежда, ако не красив, то достатъчно мъжествен, въпреки голите снимки, които се намират вътре в изданието на гланцирани страници и за които той прибра хонорар от 25 0000 евро. На него е посветена и цяла статия, която пък се базира на социологическо проучване, направено незнайно сред кого от гръцката общност.

Според анкетата Костинбродкият славей е най-красивият циганин в цял свят. Той категорично се класира над Ерик Кантона, един от най-известните футболисти, както и задминава Хоакин Кортес, който е световноизвестен танцьор на фламенко и солист на националния испански балет.

Най-фрапантното сравнеие е това между Азис и Чарли Чаплин, в което нашенецът води категорично. Азис разчекнатМоже би по-правилното сравнение е кой от всички тях е по-известен в Гърция, защото анкетата е направена след хора, които са виждали, слушали и гледали нашия певец, а малцина от тях са виждали на живо и дори на снимка испанския танцьор. Докато доста красивите голи снимки на нашенеща в момента са най-актуалното четиво с нагледен материал и за мъжете и за жените.

Доста скромно в интервюто с него, Азис обяснява, че не иска да гради никъде другаде кариера, освен в България, дръпва една патриотична реч за топлотата и духовната красота на народа ни и публиката ни и накрая заявява, че е горд, че е българин. Той се чувствал гражданин на света, било му приятно да отдъхне, или да пее във всяка една държава, но домът му винаги ще си остане България, защото тук са му корените и тук се чувства щастлив. Доста смело певецът казва, че не би приел да живее на нито един гръцки остров, ако трябва да избира, защото обича родината си и там се чувства най-добре.  Е, браво! Мнозина блгари не биха казали това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *