Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Невероятно: Чудеса се случват на гроба на Максим!

Достатъчно е да се помолиш и да повярваш

Чудеса стават до гроба на дядо Максим

Чудеса стават до гроба на дядо Максим

Цяла поредица от чудеса се случиха на гроба на покойния дядо Максим, разказват сащисани хора от Орешака и Троян. Според техните твърдения патриархът и вълшебната икона на Света Богородица Троеручица помагат на всеки човек в нужда, който има достатъчно сила и смелост да им се помоли горещо.

Служители на манастира разказват, че много страдащи от телесни и душевни болки хора са получили изцеление, след като са се помолили до гроба на дядо Максим. За това свидетелства една от редовните посетителки на Троянския манастир и споделя, че духът на покойния патриарх буквално е спасил живота ѝ.

Вълшебната икона на Света Богородица Троеручица

Вълшебната икона на Света Богородица Троеручица

„Няколко пъти се помолих на гроба на татко Максим и той спаси живота ми. Не мога и не искам да разказвам какво точно стана, защото това е лична тема. Така е и с иконата на Богородица Троеручица, която сбъдва всички добри желания”, казва тя.

Една от жените продаващи свещи в магазина към манастира допълва, че стотици хора се връщат, за да почерпят и да се похвалят, след като са намерили изцеление с помощта на вълшебната икона на Света Богородица. Много от вярващите са убедени, че нейната сила е нараснала в пъти, след като тленните останки на патриарх Максим бяха положени зад нея. Мнозина разкриват, че около гроба на патриарха усещат огромна енергия, която зарежда самите тях със сила и добрина.

За Богородица Троеручица се твърди, че има свойството да помага на бездетни жени да забременеят и да сбъднат най – голямата си мечта. Според историческите извори, иконата в Троянския манастир е на повече от 400 години и действително притежава чудодейни свойства. Най – важно от всичко обаче е човек да вярва в божествената сила, за да се сбъдне желанието му.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1Aiv-LvKnGI 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *