Невероятно! Бебе на 8 месеца спечели 40 бона от тото!

0
Печалба от тотото

Невероятен шанс получиха родителите на 8-месечно бебе от с. Гърмен, които спечелиха точно 40 000 лева с билет от „Втори тото шанс”, изтеглен от невръстното им отроче. Младото семейство все още не може да повярва на късмета си, но отдават всичко на леката ръка на дъщеричката си.

Преди няколко дни, Цветан и Мария Лукановски отишли в местния пункт на Спортния тотализатор, за да изпробват късмета си. С тях била и малката им дъщеричка Ваня, която си харесала едно билетче и с никакви увещания не искала да го пусне. След като предали попълнените фишове, родителите още веднъж пробвали да издърпат шарената хартийка от ръката на Ваня, но тя така и не искала да се раздели с нея.

Бебе спечели 40 бона от тотото

Накрая таткото Цветан взел та платил и правото си на участие във „Втори тото шанс”, което донесло и замечтателната печалба. Когато започнали да изтриват холограмния стикер, не могли да повярват на очите си, като забелязали, че на изтритото място се показали цели три автомобила. Семейството решило да вземат парите в брой.

Част от сумата вече е оползотворена за почерпка на родни и приятели на късметлиите, а повечето пари ще бъдат разумно инвестирани в семейния бюджет. Разбира се, не е забравена и малката Ваня, като определена сума ще бъде внесена в банка за нейни бъдещи разходи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=YrTcPjWjyPc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *