Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нещо мъчи Черната Златка! Ходи като лунатик из Къщата

Златка мокраЗлатка Димитрова шашна зрителите на ВИП Брадър с абсолютната  си безучастност и липса на реакции  към случващото се в къщата. Тя стои на едно от канапетата и нито взема участие в разговорите, нито се намесва в каквато и да било ситуация и реагира единствено, ако някой я заговори. Няма я предишната разпаленост, предишните викове, борбата за правда, характера так – так. Сякаш нещо я е пречупило и тя стои само като украса.

Още при влзането си тя каза, че ще видим една променена Златка и доста различна. Тя била пораснала и била улегнала.Само че отстрани не прилича на улегнала, а на депресирана и апатична, която сякаш насила е вкарана в предаването. Единствено характерната й рязкост пролича, когато се срещна рано сутринта с Пламен. Тя му обясни, че се е видяла с жена му Фани и детето, каза му, че Фани иска да се върнат обратно в Нова Зеландия и го порица за закачките му с Йоана. Златка хуава

След това се затвори в себе си и започна да гледа в една точка или през участниците. Дали пък не е изпаднала в депресия, че са я разделили от любимия й Миро и ще я държат затворена повече от месец, завайкаха се зрителите. И взеха жива да я оплакват.

Според нас проблемът не е Миро и Златка не е хванала никаква депресия. Може би малцина забелязаха, че когато тя влизаше, Кристина Патрашкова й подвикна – И не забравяй какво сме си говорили! Явно цялото поведение на Черната перла е избаботено като стратегия от журналистката. Златка трябва да покаже един нов образ на зряла и улегнала дама и така ще спечели много повече червени точки, отколкото ако се намеси в живота в Къщата.

Освен това всички там така са настръхнали един срещу друг, че даже е опасно да се намесва, защото или Мира ще й постави диагноза, или Ваня ще я навика, или Йоана ще започне да й хленчи, а мъжъте пък могат да започнат да я свалят, а тя най-малкото има нужда от нов образ на изкусителка.  Даже дрехите й са повече от прилични, сякаш се готви да влиза в манастир.

Черната Златка във вихъра си във ВИП Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *