Нешка Робева заработвала незаконно като лихварка

0
Нешка Робева

Най-добрата българска треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева заработвала допълнително, като раздавала незаконни заеми срещу 2 % лихва. Това заяви пред съда основният свидетел по делото срещу Отопода – банкерът Георги Цветанов.

Бизнесменът разказал пред магистратите, че към края на 90-е години Алексей Петров му предложил да правят съвместно застрахователен бизнес. За да финансира участието си в компанията, Цветанов потърсил съдействие от своята позната Нешка Робева, която бързо кандисала да му отпусне заем от 100 000 щатски долара. Лихвата, която предприемачът трябвало да плати била в размер на 2 %.

Нещата обаче не потръгнали добре за Георги Цветанов. Според неговите показания, в един момент Трактора го натиснал здраво, за да го изхвърли от бизнеса. Той дори го понабил няколко пъти и го заплашил, че ако продължава да му се пречка, ще му извади зъбите с клещи. Тогава банкерът се оплакал на Нешка Робева за проблемите си с Алексей Петров, но тя му се изсмяла в лицето и го нарекла измамник.

Алексей Петров

Гимнастичката заявила категорично, че има пълно доверие на Трактора и ако има някакво неразбирателство между тях, то се дължи на неговите действия. Цветанов обясни, че Робева била в повече от чудесни отношения с Алексей Петров. Той на свой ред обвини прокуратурата, че и до този момент си затваря очите и не търси отговорност от треньорката за незаконната й дейност.

Според запознати със ситуацията, самият Георги Цветанов не бил цвете за мирисане. Пожелали анонимност информатори разкриха, че и той самият по един или друг начин е ощетил твърде много хора. Кариерата му на бизнесмен не била от най-успешните и в инвестициите си допуснал твърде много грешки, които после компенсирал за сметка на други.

Трупата на Нешка Робева:

http://www.youtube.com/watch?v=BIuOwj3INfc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *