Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Немски дипломат : ДС е обсебила властта в България – видео

4engeta
Малка част от ДС- агентите в политиката

ДС – агентите продължават да заемат ръководните постове в България, а настоящият премиер Бойко Борисов в миналото работел с подземни босове. Това са част от изводите за страната ни , които излага в свой анализ бившият немски дипломат у нас Клаус Щрамайер.

20- годишният демократичен преход в България е пълна бутафория. Държавата така и не осъди комунистическия режим. Вместо това, кадрите на бившето ДС са пуснали пипалата си във всички сфери на

Ченгетата завзеха всички сфери на обществено- политическия живот

Ченгетата завзеха всички сфери на обществено- политическия живот

 политическия живот, включително и в управлението на страната.

„България е най- тъжното място на света”, казва Щрамайер. Бившите кадри на Държавна сигурност сега се изявяват като лидери на бандитски структури , скрити зад маските на политици, бизнесмени и съдии. Единствената им цел е трупането на пари за сметка на обикновения българин.

В страната цари хаос и несправедливост. Бившите номенклатурчици са обвързани помежду си, зависими са едни от други, всеки държи всеки. Затова не се разкриват и знаковите престъпления на прехода.

Брюксел трябваше да бъде по- взискателен към България, когато се водеха предприсъединителните преговори. Трябваше да се замисли дали бившата комунистическа

Доносниците обичат да ни проповядват морал

Доносниците обичат да ни проповядват морал

държава не е зависима все още от Русия. Условието да се осъди тоталитарният режим трябваше задължително да се постави пред България.

Скандалът с български дипломати, бивши агенти на ДС, разтресе целия свят. Въпреки това, президентът Първанов, който също е бил доносник, заяви, че няма да ги освободи от постовете им. Самият той първи би трябвало да подаде оставка при такъв грандиозен скандал. Премиерът пък лицемерно се възмути от назначенията на агенти в посолства из целия свят, но не трябва да се забравят връзките на Борисов в миналото с изявени мафиоти. Дали премиерът наистина е независим, пита се Щрамайер.

Немският дипломат изказва притесненията си от масовите подслушвания, които с лекота бяха приети от министрите. Това създава предпоставки за нарушаване свободата на словото, което би довело до пълна полицейщина.

Архивите на ДС проговарят, поне това, което е останало. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *