Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нелина се отказа от мъжете

НелинаНелина, която от дълго време държи в тайна кой точно е бащата на сина й, продължава да пази тайната. Има голяма вероятност  това да е Коко Динев, известният осеменител на чалгаджийки, но това така и не се разбра. Явно мъжът е платил и продължава да плаща за незаконното си отроче, а в замяна на това певицата си държи устата затворена и сделката е равностойна от двете страни.

Певицата разкри, че почти не е усетила, че има бебе, тъй като цялата тежест по отглеждането му паднала върху плещите на майка й. Преди 10 години, когато малкият  Кристиян се родил, изведнъж станало ясно, че , че Нелина трябва да прави клипове, да тича по участия, да кърми, да сменя пелени и да гука приспивни песнички.

Това, разбира се, нямало как да стане, ако майка й  не била плътно до нея. Жената оставила работата си и е плътно до детето, а щерката вади пари от участия и издържа семейството. И до днес фолкфурията няма време да направи  празничната трапеза или да помогне в кухнята и оставя коледната суетня на бабата на детето си.

Тричленното семейство живее добре и са си достатъчни. Нелина досега не е изпитала необходимост от съпруг до себе си, засега той не й трябвал като придатък в семейната идилия, обаче си давала сметка, че   самотен родител е тежка мисия. Все пак на Кристиян му трябва баща или поне мъжки авторитет вкъщи, защото детето расте много бързо и му е нужен пример.

Майката обаче е силно замислена кого да вземе в тази роля и къде да търси Господин Подходящия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *